(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja tai Lähihoitaja/Sairaanhoitaja opiskelija
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018
Esperin Hoivakoti Ulvilassa ja Aurinkoniityssä tarjotaan ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille.

Haemme LÄHIHOITAJAA tai LÄHIHOITAJA/SAIRAANHOITAJA OPISKELIJAA osa-aikatyöhön määrä-aikaiseen sijaisuuteen. Työ on luonteeltaan 2- tai 3-vuorotyötä ja alkaa mahdollisimman pian.

Hoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää hoitajan pätevyystason mukaisesti mm. omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme lähihoitajan tai sairaanhoitajan riittäviä opintoja, hygieniapassia ja suoritettua lääkehoidon koulutusta. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja. Tehtävä sisältää yötyötä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Marika Uusikorpi puh; 044-5383526, marika.uusikorpi@esperi.fi, yhteydenotot tiistai-torstai klo: 11.00-14.00.


Hakuaika päättyy 15.7.2018 tai sopivan henkilön löydyttyä.


Esperi on Savuton Työpaikka.