(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja tai Lähihoitaja/Sairaanhoitaja opiskelija
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018
Vanhalinna tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa vanhuksille. Asukkaat ovat pääsääntöisesti muistisairaita. Vanhalinnassa arvostetaan ja kunnioitetaan asukkaiden yksityisyyttä sekä tuetaan heidän omaa toimintakykyä arjen askareissa. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaille luodaan mielekäs arki, johon kuuluu yhdessäoloa ja monipuolista viriketoimintaa. Tavoitteena on ylläpitää ja säilyttää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään.

Haemme reipasta ja motivoitunutta LÄHIHOITAJAA tai LÄHIHOITAJA/ SAIRAANHOITAJA OPISKELIJAA tuntityöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Hoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme hoitajan kelpoisuutta sekä voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Päivi Virta, p. 0505771759 tai paivi.virta@esperi.fi,


Haku päättyy 20.06.2018.


Esperi on savuton työpaikka