(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija
Mehiläinen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Haluatko työskennellä kesän hymy huulilla? 
Jos vastaat kyllä, lue ihmeessä koko ilmoitus loppuun.

Meillä Omakoti Runossa on tarjolla 

LÄHIHOITAJILLE ja alan opiskelijoille

eri mittaisia sijaisuuksia kesälle 2019 ja kesän mentyä otamme hyvät tekijät mielellämme keikkarinkiimme. 

Arvostamme ensisijaisesti asennetta. Asennetta kohdata ja kuunnella erilaisia ihmisiä ja ymmärrystä itsemääräämisoikeuden toteuttamiseen ja kunniottavaan kohtaamiseen. Olet kiinnostunut ihmisistä ja olet valmis katsomaan heidän maailmaansa avoimin mielin. Olet oma-aloitteinen, aikaansaava ja uskallat kysyä, mielummin liikaa kuin liian vähän. Tartut toimeen rohkeasti, oli kyse sitten asukkaan avustamisesta, ohjaamisesta tai kodinhoidollisista töistä. Haluat tehdä merkityksellistä työtä ja saada joka päivä jonkun hymyilemään ja onnelliseksi. 

Sinulla pysyy oma kännykkä päivän pukuhuoneessa ja ymmärrät, että olet ennen kaikkea töissä asukkaan kodissa ja aikasi on heidän käyttettävissään. 

Sinulla on jo tutkinto valmis tai olet siinä vaiheessa, että lääkehoidon opinnot on suoritettu. 

Saat tutustua asukkaisiin, jotka varastavat osan sydämestäsi, eivätkä palauta sitä koskaan. Saat paljon iloa, naurua ja palautetta, niin hyvässä kuin korjaavassakin mielessä. Saat työksesi avustaa ja ohjata asukkaita arjen rutiineissa, saat toimia olkapäänä murheissa, saat ulkoilla, pelata ja lenkkeillä. 

Tarjoamme tueksesi huippu tiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen, eikä jätä sinua pulaan.  Myös pomo on ihan kelpo tyyppi. Tarjoamme erittäin hyvät puitteet työskentelyysi ja ennen kaikkea Mehiläisen hengen, joka on erinomainen, millä tahansa mittarilla mitattuna. 

Käy myös tutustumassa Facebook-sivustoomme! Haethan tehtävää viimeistään 19.4.2019 rekrytointiportaalimme kautta.