Lähihoitaja tai hoiva-avustaja, Turku
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Haluaisitko työskennellä kauniissa luonnonläheisessä sekä kotoisassa miljöössä, jossa puitteet on suunniteltu tukemaan optimaalista ikäihmisten hoitotyötä? Haemme nyt lähihoitajaa tai hoiva-avustajaa vakituiseen työsuhteeseen tammi-helmikuusta 2021 alkaen asiakkaallemme Turun Hirvensaloon.

Kohteen ja työn kuvaus:

Tämä Hirvensalossa sijaitseva hoitokoti tarjoaa tehostettua palveluasumista sekä virikkeellistä toimintaa ikäihmisille ja muistisairaille henkilöille. Hoivakoti koostuu kolmesta erillisestä pienkodista, joihin 26 asukaspaikkaa jakautuvat. Tämän kohteen tekemisessä korostuu yrittäjävetoinen välittäminen. Kohteen palveluihin kuuluvat viihtyisän ja turvallisen asumisen lisäksi säännöllinen liikunta- ja ulkoiluavustus, rentoutushetket sekä niin kulttuurinen, kuin myös terapeuttinen toiminta useissa eri muodoissa. Kohteessa on myös oma geriatrian ja neurologian erikoislääkäri.

Etsimme kohteeseen vakituiseen työsuhteeseen hoiva-avustajaa tai lähihoitajaa. Hoitajan työtehtäviin kohteessa kuuluu hyvinvointia edistävän hoitotyön ja lääkehoidon lisäksi virikkeellinen arkitoiminta ja sosiaalisten tarpeiden huomiointi. Kyseessä on 2-vuorotyö tai halutessasi 3-vuorotyö. Saat itse vaikuttaa työaikoihisi. 

Arvostamme:

Sinulta odotamme joko lähihoitajan tai hoiva-avustajan koulutusta. On eduksi, jos sinulla on jo kokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä. Tärkeintä on kuitenkin avoin ja reipas asenne sekä aito kiinnostus ikäihmisten hoitotyöhön.

Tarjoamme sinulle:

Tässä kohteessa sinua on vastaanottamassa yhteen hioutunut ja lämminhenkinen työtiimi, jossa uudet ihmiset otetaan ilolla vastaan. Työnteon puitteet ovat erinomaiset ja kollegoinasi on ammattitaitoisia alan ammattilaisia. Työn aloituksen yhteydessä saat kohteessa perehdytyksen, joka mahdollistaa työtehtävissä menestymisen sekä mielekkään ja turvallisen työnteon. Työllistyt joko ensin MediPowerin kautta tai suoraan kohteen omille kirjoille - tästä voidaan neuvotella tapauskohtaisesti. MediPowerin tiimi on tukenasi koko hakuprosessin ajan ja haastattelut järjestetään turvallisesti etänä. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, ole meihin yhteydessä pikaisesti! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412622
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Turku