Lähihoitaja tai hoiva-avustaja Järvenpäähän
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2021

Haemme nyt Järvenpäässä sijaitsevaan erittäin viihtyisään, tunnelmaltaan lämpimään, sekä moderniin hoivakotiin lähihoitajaa tai hoiva-avustajaa. Hoivakoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella keskustasta. Tarjolla on joko pitkä sijaisuus tai vakituinen työpaikka. 

Kohteen ja työn kuvaus:

Hoivakoti on suunniteltu tehostetun ympärivuorokautisen hoivan tarpeessa oleville ikäihmisille. Työ pitää sisällään perushoitoa, lisäksi pääset tekemään yhteistyötä sairaanhoitajien, lääkärin sekä omaisten kanssa. Lähihoitajan roolissa työhösi kuuluu myös lääkehoito. Hoivakodissa jokaista asukasta kohdellaan yksilönä ja jokaista kannustetaan omatoimiseen elämiseen. Tämän takia kohteessa arki ei toteudu tiukkoja aikatauluja noudattaen, vaan luovuus on sallittua. 

Hoivakodin tilat ovat valoisat ja tilavat, ja sisällä on mahdollista liikkua apuvälineillä tai ilman. Kaunis sisäpiha, sekä hyvät ulkoilumaastot mahdollistavat ulkoilun kauniilla ilmalla. Tässä kohteessa lähihoitajat saavat tukea sairaanhoitajilta. Kyseessä on 2-vuorotyö, tai vuoroista voidaan sopia työntekijän toiveen mukaan.

Toivomme:

Tästä työstä suoriutuminen edellyttää joko lähihoitajan tai hoiva-avustajan tutkintoa. Aiempi työkokemus ikäihmisten kanssa toimimisesta katsotaan eduksi. Odotamme yhteistyötaitoja ja reipasta mieltä!

Tarjoamme:

Tässä kohteessa uuden työntekijän perehdytykseen panostetaan. Kattavan perehdytyksen lisäksi saat ammattitaitoiset kollegat, joilta saat aina apua ja tukea. Meillä MediPowerilla taas tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, niin otathan meihin pikaisesti yhteyttä! Sinun ei ole pakko täyttää sivujemme hakulomaketta, vaan voit kertoa osaamisestasi vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse. Käsittelemme hakemuksia aina arkipäivisin ja täytämme paikan pikaisesti sopivan hoitajan löydyttyä. Palkkaus TES mukaan.

Lisätiedot:

HR-Trainee Josefiina Kuusiniemi

p. 040 195 5600 (myös WhatsApp)

josefiina.kuusiniemi@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1523575
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Järvenpää