(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja tai Hoiva-avustaja, Hoivakoti Sylvianna
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Sylvianna sijaitsee Kangasalalla linja-autoyhteyksien päässä luonnonkauniilla Pikonlinnan alueella. Kotimme on toiminut jo 19 vuoden ajan ja toimintamme on vakiintunutta. Kodissa on yhteensä 35 asukaspaikkaa ja asukkaat ovat ikääntyneitä pääsääntöisesti muistisairaita. Etsimme vanhustyöhön sitoutuneeseen joukkoomme lisävahvistusta.

Haemme nyt SYLVIANNAAN innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA TAI HOIVA-AVUSTAJAA kokoaikaiseen, osa-aikaiseen, tunti- tai keikkatyöhön, mikä vain sinulle sopii parhaiten. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä alkaen heti tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa tai hoiva-avustajan tutkinto, huomioimme haussa myös alan opiskelijat
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta

Aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 28.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Katja Hasanen-Gulcan p, 050 3739835, katja.hasanen-gulcan@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.