(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja tai alan opiskelija osa-aikaiseksi tai keikkatyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2018
Esperi Hoivakodit aloittivat toimintansa Kangasalan entisen Pikonlinnan sairaalan remontoiduissa avarissa tiloissa, luonnon helmassa elokuussa 2009. Tiloissa toimii tällä hetkellä yhteensä seitsemän Esperin ryhmäkotia, joissa on useita tehostetun palveluasumisen paikkoja. Toiminta perustuu moniammatilliseen yhteistyöhön. Toimimme kuntouttavalla ja virikkeellisellä työotteella. Hoivakodit ovat turvallisia, lämminhenkisiä ja kodinomaisia hoitopaikkoja silloin, kun asuminen ei enää onnistu omassa kodissa tai palveluasunnossa.

Haemme reippaita LÄHIHOITAJIA tai alan opiskelijoita osa-aikaisiksi tai tarvittaessa töihin kutsuttaviksi. Työ on luonteeltaan 2- tai 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä tai riittäviä suoritettuja opintoja, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Mari Kotkaslahti, p. 045 202 0338, mari.kotkaslahti@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 22.4.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.