(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja tai alan opiskelija, kesätyö, 14 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2018

Työavain 2-165-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 02.05.2018 (päättyy 30.09.2018)
Hakuaika päättyy 30.03.2018  kello 15:45
Espoon keskuksen kotihoito, Tuomarilantie 19, Hansakartano 4 tai Ruskaniitty 4 02760 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut/Kotihoito
Kotihoito

Tehtävän kuvaus: Tervetuloa osaavaan joukkoomme lähihoitaja tai alan opiskelija!

Haemme kesän ajaksi Espoon keskuksen kotihoitoon lähihoitajia / tai hoitoalan opiskelijoita eri pituisiin sijaisuuksiin. Toimipisteemme sijaitsevat Tuomarilassa Tuomarilantie 19, Kauklahdessa Hansakartano 4 ja Kalajärvellä Ruskaniitty 4.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työ sisältää mm. ruokailusta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta hygieniasta ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona selviytyminen. Espoon kotihoidossa on käytössä Effica-asiakastietojärjestelmä, Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä ja RAI-arviointiohjelma.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista tiimityötä ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja kokemuksen hankkimiseen. Tarjoamme työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto tai alan opiskelija.

Tehtävässä edellytetään ajokorttia ja hyvää suomen kielen taitoa.

Arvostamme vastuullisuutta, oppimishalukkuutta ja hyviä sosiaalisia taitoja sekä kokemusta vanhustyöstä.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtäväkohtainen palkka: 2119,17€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 116h 15min / 3 vkoa

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa.

Espoo on savuton työpaikka.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä

Kotihoidon ohjaaja Tiina Suikki-Vainikka
050 548 2793
tiina.suikki-vainikka@espoo.fi
 
Kotihodion aluevastaava Eija Koskinen
050 301 9647
eija.j.koskinen@espoo.fi