(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja tai alan opiskelija kesälomasijaisuuteen
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018
Esperi avasi Kemijärvelle uuden hoivakodin marraskuussa 2017. Esperi Hoivakoti Kiekerö tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille. Hoivakodista rakentuu turvallinen koti, jossa apu on aina läsnä ja arki mutkatonta. Vakituisen asumisen ohella palveluvalikoimaan kuuluu myös lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen tai omaishoitajan loman ajaksi. Asukkaaksi voi tulla itse maksaen, kunnan palveluohjauksen kautta tai palvelusetelillä.

Haemme Hoivakoti Kiekeröön reipasta ja ammattitaitoista LÄHIHOITAJAA tai LÄHIHOITAJA / SAIRAANHOITAJA OPISKELIJAA osa-aikatyöhön määräaikaiseen kesälomasijaisuuteen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Hoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää mm. omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai riittäviä lähihoitaja/sairaanhoitaja opintoja, hygieniapassia ja lääkehoidon koulutusta. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa kasvavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Leena Savikuja puh. 050-3594435, leena.savikuja@esperi.fi


Hakuaika päättyy 20.5.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.