Lähihoitaja, suun terveydenhuolto
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Lähihoitajan pääasiallisena työtehtävänä on kliininen potilastyö, lisäksi työhön voi kuulua vastaanoton asiakaspalvelu- ja toimistotöitä. Instrumenttihuolto hoidetaan keskitetysti Jorvissa ulkoisen palveluntuottajan toimesta. Työ saattaa sisältää myös iltatyötä.

Hammashoidon päivystyksessä otamme asiakkaita kimppakirjalta uuden asiakkaan kun edellinen on valmistunut. Potilasta kohden kimppakirjalle on varattu 30 min. Päivystäviä työpareja on kahdeksan.
Hammashoidon arkipäivystyksessä on iloinen ja reipas joukkuehenki, autamme ja konsultoimme toisiamme. Ennakkoon potilaan toimenpidettä ei tarkoin ole tiedossa, jokainen päivä on erilainen, vaihteleva, joten siksi myös mielenkiintoinen.

Työpaikan nimi: Hammashoidon arkipäivystys, Karvasmäentie 6, 02940 Espoo

Työaika: 38h 15 min / viikko

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Hammashoitaja tai lähihoitaja, joka on suorittanut suun terveydenhuollon koulutusohjelman tai vastaavan aikaisemman lähihoitajatutkinnon osan.

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Haluamme Espoon suun terveydenhuollossa tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista suun terveydenhoitoa. Sekä haluamme tarjota myös työntekijöillemme kiinnostavan ja hyvinvoivan työyhteisön. Haluatko sinä olla mukana?

Etsimme hammashoitajaa sijaisuuteen 1.2.2021-2.11.2021 tai aloitus sopimuksen mukaan.

Tehtävän työskentelyalueena on koko Espoo, ensisijaisena työskentelypaikkana hammashoidon arkipäivystys Espoon sairaalan hammashoitolassa.
Olet ehkä jo hankkinut työkokemusta vastaavista tehtävistä tai olet vastavalmistunut. Tärkeintä on, että sinulla on vastuullinen työote ja hyvä palveluasenne, nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa vaihtuvissa tilanteissa ja olet kehittämismyönteinen. Tarjoamme sinulle positiivisen työyhteisön lisäksi KVTES:n mukaisen palkkauksen ja ison talon edut.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot