Lähihoitaja, sosionomi & sairaanhoitaja
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2021

Nyt olisi tarjolla mielenkiintoinen kesäsijaisuus sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille mielenterveystyössä! Etsimme nyt lähihoitajia, sosinomeja ja sairaanhoitajia kesäsijaisuuksiin Tervoon työskentelemään mielenterveyskuntoutujien asumisyksikköön.

Työnkuvaus:

Työkohde on mielenterveyskuntoutujien 15-paikkainen asumisyksikkö, joka tarjoaa asukkailleen tehostettua palveluasumista sekä palveluasumista. Sinun tehtävänäsi on tukea asukkaiden omatoimisuutta sekä vahvistaa arkisia toimintoja ja huolehtia riippuen koulutustaustastasi, esimerkiksi lääkehoidosta. Yksikön toiminnan tavoitteena on ylläpitää kuntoutujan toimintakykyä tai aktivoinnin, tuen, sekä yksilöllisen asiakaslähtöisen kuntoutuksen avulla mahdollistaa kuntoutuminen parempaan arkeen. Eri asumismuodot antavat kuntoutujalle mahdollisuuden edetä askel askeleelta kohti itsenäisempää arkea. Tuki ja palvelut määritellään aina yksilöllisesti kuntoutujakohtaisesti, kunkin omat voimavarat huomioiden. Yksikössä vahvistetaan asiakkaiden turvallisuuden ja yhteisöllisyyden tunteita, sekä tuetaan omaa aktiivisuutta.

Tarjoamme:

Halutessasi voit tehdä täydet tunnit ainakin elokuun puoleen väliin. Työkohteessa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja mukavat työkaverit. Työtä helpottamassa paikan päällä ovat mahtavat työkaverit ja työyhteisö! Työllistyt MediPowerille, jossa taustalla myös tukenasi on ammattitaitoinen ja helposti tavoitettavissa oleva HR-tiimi, jonka puoleen voit kääntyä aina tarvittaessa. Saat palkan tilillesi kahden viikon välein ja arvokasta työkokemusta itsellesi. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Toivomme:

Sinulta toivomme lähihoitajan, sairaanhoitajan tai sosionomin ammatti- tai AMK- tutkintoa, sekä Valviran myöntämää laillistusta. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan tässä haussa, joten älä epäröi jättää hakemustasi, vaikka tutkintotodistusta ei vielä löytyisikään! Aikaisempi kokemus mielenterveyspuolen henkilöiden parista on plussaa, mutta tärkeintä on kuitenkin reipas asenne työtä kohtaan. Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös kertoa palkkatoiveestasi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot