(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja Sipooseen (kehitysvammaiset & autismi)
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Haluaisitko työskennellä toiminnallisessa ja ilontäyteisessä yksikössä, jossa pääset omalla roolillasi tukemaan asukkaiden laadukasta arkea. Etsimme nyt lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Sipooseen aktiiviseen tehostetun palveluasumisen yksikköön. Työn aloitus on mahdollisimman pian ja voit työllistyä tähän mukaansa tempaavaan kohteeseen vakituisesti tai määräaikaiseen sijaisuuteen. Tarjolla on täydet työtunnit ja voit halutessasi tehdä joko 2-vuorotyötä tai laajentaa työnkuvan 3-vuorotyöksi. 

Kohteen- ja työnkuvaus:

Kohde tarjoaa vakituista ryhmäkotiasumista 20:lle autismin kirjon asukkaille sekä nuorille kehitysvammaisille. Tämän yksikön potilaskunta pystyy liikkumaan itsenäisesti ja kaipaa sinun tukeasi arjen raamittamisessa. Lähihoitajan tehtäviin kohteessa kuuluukin asukaskunnan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen, yksilöllisten hoitosuunnitelmien toteutus, perushoidollinen työskentely sekä potilaan arjen toiminnallisuuden sekä osallisuuden lisääminen. Kohteen asukastilat on suunniteltu tukemaan yksikön virikkeellisyyttä sekä optimaalista hoitotyöskentelyä. 

Arvostamme:

Sinulta odotamme lähihoitajan tutkintoa ja Valviran nimikelaillistusta. Aiempi kokemus kehitysvammaisten tai autisminkirjon potilaiden parissa katsotaan työnhakijan eduksi, mutta tärkeintä on että suuntaan työtehtäviisi innostunein mielin ja valmiina oppimaan uutta!

Tarjoamme sinulle:

Tulevassa työkohteessasi sinua on vastaanottamassa yhteen hioutunut ja huumorintajuinen työtiimi, joka luotsaa sinua työnaloituksessa. Saat aloituksen yhteydessä kattavan perehdytyksen työyhteisöön, yksikköön ja potilaskuntaan. Mikäli haluat työllistyä kohteeseen suoraan vakituiseen työsuhteeseen niin saat käyttöösi myös kaikki työnantajan tarjoamat työsuhde-edut ja heidän tarjoamat urakehitys mahdollisuudet, joista kuuletkin haastattelussa lisää! MediPower on tukenasi koko prosessin ajan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, olethan minuun yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa p. 044 7400 024. Voit esittää yhteydenotossasi myös tuntipalkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia joka päivä ja paikka täytetään heti sopivan henkilö löydyttyä. 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 7400 024 (myös Whatsapp)