Lähihoitaja sijaisuuteen Vihtiin
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Etsimme Nummelaan Vihtiin lähihoitajaa työskentelemään viihtyisään ikäihmisten palvelukeskukseen.

Työn aloitus ja lopetus ovat joustavasti sovittavissa ja myös satunnainen keikkatyö tai 'tarvittaessa töihin kutsuttava' -muotoinen sopimus on mahdollinen. Keikkailun tai lyhyemmän sijaisuuden lisäksi myös pidempi määräaikaisuus tai vaihtoehtoisesti vakituinen työpaikka ovat mahdollisia. Tämä työkohde kuitenkin vaatii, että mikäli aloitat heillä työt tai keikkailun, niin et voi tehdä muualla keikkavuoroja vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi.

Työnkuvaus:

Lähihoitajan työ on 2-vuorotyötä täysillä tai osa-aikaisilla tunneilla arkisin ja viikonloppuisin sekä muistiyksikössä että palvelutalon puolella. Lähihoitaja työskentelee tiimissä yhdessä palveluvastaavan ja muiden lähihoitajien kanssa. Työhön kuuluu hoidon tarpeen arviointia ja suunnittelua, lähihoidon rutiinitehtäviä, viriketoiminnan suunnittelua ja toteutusta sekä kirjauksia. Tehtävässä voi hyödyntää omaa spesifimpää osaamistaan ja tarkemmista työnkuvista voidaan sopia henkilökohtaisesti.

Hakijalla tulisi olla lähihoitajan koulutus. Voimassa olevat lääkeluvat ja aiempi työskentely muistisairaiden parissa katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole pakollisia!

Tarjoamme:

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa sijaisuuden kestoon ja aloituspäivämäärään. Lisäksi pääset suunnittelemaan tarkempaa työnkuvaasi. Saat kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja voitkin esittää palkkatoiveen hakemuksesi yhteydessä. Lisäksi MediPowerin tiimi on tukenasi koko työsuhteesi ajan ja meidät saa kiinni viikon jokaisena päivänä!

Hakuprosessi:

Täytä hakemus sivuillamme tai lähetä CV:si ja hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen ellen.book@medipower.fi. Vaihtoehtoisesti voit laittaa esimerkiksi videohakemuksen tai viestin suoraan sähköpostiin tai WhatsAppiin minulle numeroon 044 716 4779. Voit kertoa itsestäsi, osaamisestasi ja kokemuksestasi. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä!

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1377167
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vihti