Lähihoitaja sijaisuuteen Vantaalle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haluaisitko työskennellä ikäihmisten hoivatyössä, jossa optimaalisesti suunniteltu ympäristö tukee tekemistäsi, unohtamatta mielekästä ja kodinomaista tunnelmaa. Etsimme nyt muistisairaiden kanssa työskentelystä kiinnostunutta lähihoitajaa 8 kk sijaisuuteen Vantaalle. Tämä hoitokoti panostaa erityisesti ikäihmisten arkiasumisen turvalliseen ja laadukkaaseen palveluun. Sijaisuuden kautta sinulle avautuu mahdollisuudet jopa vakituiseen työsuhteeseen! 

Kohteen- ja työnkuvaus:

Tämä Vantaalla toimiva ympärivuorokautinen hoivakoti koostuu kolmesta erillisestä pienkodista, joihin 38 asukaspaikkaa jakautuvat. Yksikön palveluihin kuuluvat potilaan hyvinvointia edistävän asumisen tuen lisäksi aktiivisuutta ja osallisuutta lisäävä viriketoiminta. Sijaisuuden aikana sinun työtehtäviisi kuuluu asukaskunnan yksilöllisten hoitosuunnitelmien toteuttamista, arjen tukemista, perushoivaa ja sosiaalisten tarpeiden huomiointia. Työn aloitus on joustavasti mahdollisuuksiesi mukaan ja sijaisuuden aikana tarjolla on täydet työtunnit. Kyseessä on 3-vuorotyö. 

Arvostamme:

Sinulta odotamme lähihoitajan tutkintoa ja Valviran nimikelaillistusta. Työtehtävissä tulet tarvitsemaan voimassa olevia lääkelupia, jotka sinulta tulisi valmiiksi löytyä. Olisi mahtavaa jos työkokemusta olisi kertynyt jo ennestään muistisairaiden kohtaamisesta, mutta tärkeintä on kuitenkin avoin ja aktiivinen asenne työntekoon. 

Tarjoamme sinulle:

Tulevalla työnantajalla pääset osaksi moniammatillista työtiimiä, jonka kanssa jakaa arjen innostumiset ja onnistumiset. Ammatillista kehittymistäsi tuetaan ja pääsetkin rakentamaan urapolkua uuden työnantajasi johdolla. Työsuhde-etuihin tässä kohteessa kuuluu muun muassa kattava työterveyshuolto, Smartum liikunta- ja kulttuuriedut, joustava työvuorosuunnittelu sekä työpaikan erityiset vuosittaiset palkitsemismuodot. Lisää eduista kuulet haastattelussa ja kohdeyrityksessä. Työn aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen työhön. MediPowerin tiimi on tukenasi koko rekrytointiprosessin ajan. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, ole meihin yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa p. 044 7400 024. Käsittelemme hakemuksia joka päivä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 7400 024

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1381785
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Vantaa