Lähihoitaja sijaisuuteen, vammaispuoli, Päiväkumpu
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Haemme nyt iloiseen, kodinomaiseen asiakaskohteeseemme Vantaan Päiväkumpuun kahta lähihoitajaa vähintään 3 kuukauden sijaisuuksiin hoitajan/asuntolanohjaajan töihin. Kohde on vammaisille suunnattu palvelukoti, jossa yhdessä touhuamiseen ja aktiiviseen, hyvän mielen arkeen panostetaan toden teolla! Tässä työpaikassa tehdään esimerkiksi vuosittain mökkireissu ja ulkomaanmatka yhdessä asukkaiden kanssa. Retkeily ja ulkoilu ovat tärkeä osa arkea, ja kesällä kohteen pihamaalla hoidetaan siellä asustavia kanoja!

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on Vantaalla Päiväkummussa sijaitseva aikuisille vammaisille (25-65 -vuotiaat) suunnattu kodinomainen palvelukoti, jossa asustaa 19 asiakasta. Kohteen asukkaina on kehitysvammaisia, liikuntavammaisia sekä autismin kirjon henkilöitä. Osa asukkaista on hyvin omatoimisia, ja osa taas tarvitsee enemmän apua päivittäisissä toimissa. 

Lähihoitajan työhön kuuluu palvelukodin kolmen ryhmäkodin asukkaiden avustaminen heidän arkensa eri osa-alueilla. Työpäivään kuuluu mm. lääkehoitoa, ruokailussa sekä hygienianhuollossa avustamista ja potilaskirjauksia. Lisäksi jutustelu, sosiaalinen tuki, viriketoiminta, ja liikkuminen asukkaiden kanssa on tärkeä osa lähihoitajan työnkuvaa. Kohteessa panostetaan luonto-toimintaan ja täten retkeily, ulkoilu ja puutarhanhoito yhdessä asukkaiden kanssa ovat myös työnkuvaasi kuuluvia aktiviteetteja! Kesäisin kohteen pihamaalla asustaa kanoja, joita pääset myöskin hoitamaan asukkaiden kanssa.

Puolet kohteen asukkaista käy työ- ja päivätoiminnassa, jonka vuoksi haemme näihin sijaisuuksiin iltapainotteisesta 3-vuorotyöstä kiinnostuneita lähihoitajia. Työkohde on kuitenkin hyvin joustava ja pääset vaikuttamaan työvuoroihisi. Kollegoinasi työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitajia ja sosionomi.

Toivomme:

Hakijan tulisi olla Valviran nimikelaillistama lähihoitaja. Lisäksi opintosuuntaus tai aiempi työkokemus vammaistyöstä on iso etu, mutta ei täysin pakollista. Työnkuvaan kuuluu lääkehoitoa, joten mikäli sinulta löytyy jo valmiiksi lääkeluvat on se mahtavaa, mutta tarvittaessa voit suorittaa luvat myös työkohteessa kuntoon. Kaikista tärkeintä on halu kehittyä ja oppia uutta, sekä reipas ja iloinen asenne työhön. Tukenasi on ammattitaitoinen ja huumorintajuinen tiimi.

Tarjoamme:

Tämä sijaisuus tarjoaa sinulle leppoisan ja iloisen työympäristön, jossa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi vammaistyön parissa monipuolisten työtehtävien parissa. Työkohde on hyvin joustava, ja pääsetkin itse vaikuttamaan niin työnkuvaasi kuin työaikoihisi. Kohteen hoitajavahvuudet ovat kunnossa eli vuoroissa on hyvin henkilökuntaa. Työpaikan työhyvinvointi-indeksi on ollut joka vuosi yli 4:n (asteikolla 4/5) ja kohteessa järjestetään säännöllistä työnohjausta! Aloittaessasi saat erinomaisen 2 viikon täysperehdytyksen työhösi. Myös yövuoroon perehdytetään koko yön kestävästi erikseen. Tiimisi ja esimiehesi ovat myös aina tukenasi.

Työllistyt sijaisuuteen meidän MediPowerin kautta, eli me olemme työnantajasi ja palkanmaksajasi. Arvostamme työtäsi ja maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan. Meillä vastassasi on myös aina helposti tavoitettava, innostunut ja huolehtiva tiimi! Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Sijaisuuden kokonaiskesto on neuvoteltavissa, mutta toivomme, että olisit kiinnostunut työskentelemään kohteessa vähintään 3 kuukauden ajan. Myös vakituiseen paikkaan on mahdollisuus.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä sijaisuudesta, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Vaihtoehtoisesti voit laittaa vaikka WhatsApp-viestiä tai sähköpostia, ja kertoa itsestäsi lisää. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme lähihoitajan paikat heti sopivien osaajien löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1455115
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa