(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja sijaisuuteen Tuusulaan
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019

Etsimme Tuusulaan lähihoitajia työskentelemään pidempiin sekä lyhyempiin sijaisuuksiin vanhusten palveluasumisyksikköön. Hakija saa itse vaikuttaa sijaisuuden pituuteen. Tarjolla myös keikkavuoroja ko. kohteeseen.

Työnkuvaus:

Lähihoitaja työskentelee yhdessä työparin ja muun tiimin kanssa pääasiassa aamu- sekä iltavuorossa. Ryhmäkodin asukkaat ovat muistisairaita sekä ikäihmisiä. Yksikössä on 50 asukaspaikkaa. Työ pitää sisällään perushoidollista työtä ja viriketoimintaa. Lisäksi työhön kuuluu lääkehuolto, kirjaukset ja arjen askareissa avustaminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Toivomme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. Työntekijältä toivotaan lähihoitajan koulutusta ja rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Otamme huomioon myös loppuvaiheen opiskelijat. Lääkeluvat sekä kokemus vanhustyöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

Kohteessa työntekijä saa kattavan perehdytyksen. Maksamme kilpailukykyisen palkan 2 viikon välein. Palkasta voidaan neuvotella hakijan kanssa. Sijaisuuden aloitus ja kesto ovat joustavia ja lisäksi sinulla on mahdollisuus rekrytoitua myöhemmin suoraan tilausyrityksen kirjoille.

Hakuprosessi:

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää CVsi osoitteeseen ellen.book@medipower.fi Kerro hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös esittää tuntipalkkatoiveen ja kertoa, kuinka pitkään olisit halukas työskentelemään.

Lisätiedot:

HR-Trainee Ellen Böök

p. 044 7164 779