(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja sijaisuuteen Tuusulaan
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Haemme asiakkaallemme Tuusulaan lähihoitajaa työskentelemään vammaisille suunnattuun asumisyksikköön. Kohde on ns. valmennuskoti, jossa asukkaita kannustetaan mahdollisimman itsenäiseen selviytymiseen arjen askareissa.

Työnkuvaus: 

Yksikössä on kaksi ryhmäkotia, joissa molemmissa 21 asukaspaikkaa, sekä tukiasumista noin 6:lle asiakkaalle. Työ on pitää sisällään asukkaiden ohjaamista ja avustamista arjessa. Asukkaat pystyvät itse määrittelemään avuntarpeensa. Lisäksi työhön kuuluu lääkehoitoa. Työvuorot ovat sovittavissa, eli tarjolla sekä 2-vuoro, että 3-vuoro-sijaisuuksia. Jos olet kiinnostunut vain öistä tai vain päivästä ja/tai illasta, sekin järjestyy. 

Tehtävässä katsomme eduksi:

Hakijoilta toivomme sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukaista pätevyyttä ja rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Otamme huomioon myös loppuvaiheen opiskelijat. Kokemus lähihoitajan töistä liikunta-/kehitysvammaisten henkilöiden parista katsotaan eduksi, mutta eivät ole pakollisia. Suomenkielen hyvä osaaminen on toivottua. Lääkeluvat (LOVe) tulisi olla valmiina, jos olet kiinnostunut lyhyestä sijaisuudesta. Mikäli haluat tehdä useamman kuukauden sijaisuuden, LOVe on mahdollista suorittaa kohteessa. 

Tarjoamme sinulle:

Saat vastuullisen ja mielenkiintoisen työn kattavalla perehdytyksellä. Voit vaikuttaa itse sijaisuutesi pituuteen ja työaikoihin. Sinulle maksetaan kilpailukykyinen palkka kahden viikon välein, josta voidaan neuvotella. Työn aloitus ja kesto ovat joustavia. Lisäksi sinulla on mahdollisuus rekrytoitua myöhemmin suoraan tilausyrityksen kirjoille.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää CV:si osoitteeseen ellen.book@medipower.fi tai soittaa suoraan minulle. Käsittelemme hakemuksia lähes joka päivä ja paikat täytetään heti, kun sopivia henkilöitä löytyy.

Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös esittää tuntipalkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-Trainee Ellen Böök

p. 044 7164 779