(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja sijaisuuteen Tampereelle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Haemme asiakkaallemme Tampereelle kahta reipasta ikäihmisten kanssa työskentelystä kiinnostunutta lähihoitajaa 6-7 viikon sijaisuuteen ympärivuorokautiseen asumispalvelukeskukseen.

Töitä on tarjolla täysituntisesti ainakin kuudeksi viikoksi eteenpäin (n. 2kk). Sijaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä kohteeseen pidemmäksikin aikaa!

Työnkuvaus:

Asiakaskohde on 63 ikäihmisen ympärivuorokautinen palvelutalo. Työ on 2- tai 3-vuorotyötä hakijan toiveen mukaan. Työnkuvaan kuuluu asukkaiden avustaminen heidän päivittäisissä toiminnoissa, tuki ja huolenpito sekä perushoidolliset rutiinitehtävät, lääkehoito ja yhteydenpito omaisiin.

Aiempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä on eduksi, mutta kaikkeen perehdytetään! Reipas asenne, vuorovaikutustaidot ja into oppia on tärkeintä. Kohteessa on hyvä hoitajamitoitus ja siihen panostetaan, että hoitajat saavat tehdä työnsä rauhassa ja hyvin. Odotamme hakijalta lähihoitajan tutkintoa ja Valviran nimikelaillistusta. Lääkeluvat katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

- Kattava perehdytys kohteessa

- Mahdollisuus 3- tai 2-vuorotyöhön

- Mielenkiintoinen työnkuva ja mahdollisuus työllistyä suoraan tilaajan kirjoille myöhemmin

- Työpaikka, jossa työskentelyn mukavuuteen todella panostetaan!

- Hyvien yhteyksien varressa ja oleva työpaikka

- Täydet työtunnit

- HR-tiimimme päivittäinen tuki

Hakuprosessi:

Täytä hakemus sivuillamme tai lähetä CV:si ja hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen miia.kulmala@medipower.fi. Voit myös laittaa vaikka WhatsAppissa viestiä ja kertoa itsestäsi p. 0447400024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätiedot:

HR-trainee Miia Kulmala

p. 0447400024