(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja sijaisuuteen Tampereelle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

MediPower on luotettava ja kotimainen yli 10 vuotta toiminut hoitoalaan erikoistunut rekrytointiyritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat.

Etsimme Tampereelle kahta lähihoitajaa pidempiin sijaisuuksiin kohteeseen, joka on keskittynyt neurologisten, ortopedisten, ikääntyvien sekä muistisairaiden kuntoutukseen ja hoitoon. Aloitus on hakijan toivomuksen mukaan, mutta mielellään mahdollisimman pikaisesti.

Työnkuvaus:

Lähihoitajan työ on 3-vuorotyötä tai 2-vuorotyötä riippuen siitä, millä osastolla tulee työskentelemään. Työ on kuntoutusosastolla tai tehostetussa palveluasumisessa ja sisältää perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Hakijoilta edellytämme sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukaista pätevyyttä, sekä hakijan tulisi olla rekisteröitynyt Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Kokemus lähihoitajan töistä joko kuntoutuksessa tai palveluasumisen puolella katsotaan eduksi. Suomenkielen hyvä osaaminen sekä love- ja lop-luvat ovat myös toivottuja. Otamme huomioon myös loppuvaiheen opiskelijat.

Tarjoamme:

Vakituisen työn tai pitkän sijaisuuden mukavassa työympäristössä kivassa työporukassa. Hoitajalle maksamme asiallisen palkan ja hoitaja saa kattavan perehdytyksen työhönsä.

Hakuprosessi:

- Täytä hakemus sivuillamme tai lähetä CV:si sähköpostitse osoitteeseen ellen.book@medipower.fi. Jos lähetät sähköpostia, mainitse hakemasi paikan sijainti eli Tampere sähköpostin aiheessa.

- Voit kertoa osaamisestasi ja kokemuksestasi sekä esittää toiveita palkan suhteen!

Lisätiedot:

HR-Trainee Ellen Böök

p. 044 7164 779