(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja sijaisuuteen Tampereelle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2019

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme Tampereelle kahta lähihoitajaa pidempiin sijaisuuksiin. Työt alkaisivat hakijan toivomuksen mukaan, mutta mielellään mahdollisimman pikaisesti.

Työnkuvaus:

Lähihoitajan työ on 3-vuorotyötä tai 2-vuorotyötä riippuen millä osastolla tulee työskentelemään. Lähihoitajan työ on kuntoutusosastolla tai tehostetussa palveluasumisessa ja sisältää perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Hakijoilta edellytämme sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukaista pätevyyttä, sekä hakijan tulisi olla rekisteröitynyt Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Kokemus lähihoitajan töistä joko kuntoutuksessa tai palveluasumisen puolella katsotaan eduksi. Suomenkielen hyvä osaaminen sekä love- ja lop-luvat ovat myös toivottuja. Otamme huomioon myös loppuvaiheen opiskelijat.

Tarjoamme:

Vakituisen työn tai pitkän sijaisuuden mukavassa työympäristössä kivassa työporukassa. Hoitajalle maksamme asiallisen palkan ja hoitaja saa kattavan perehdytyksen työhönsä.

Hakuprosessi:

Täytä hakemus sivuillamme jo tänään, niin otamme sinuun yhteyttä! Kerro etsitkö sijaisuutta vai vakituista työtä ja milloin voisit aloittaa. Voit myös kertoa palkkatoiveesi.

Lisätietoa antaa HR-Trainee Ellen Böök

p. 044 7164 779

Avainsanat: lähihoitaja, sijaisuus, Tampere, vakituinen, kuntoutus, Pirkanmaa, hoitotyö