Lähihoitaja sijaisuuteen Sipooseen
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2021

Lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija: Etsitkö itsellesi sijaisuutta loppuvuodeksi? Meillä saattaisi olla sinulle tarjolla oiva mahdollisuus, sillä haemme nyt Sipoossa sijaitsevaan palvelutaloon lähihoitajaa. Työn aloitus on mahdollinen jo joulukuun 2021 puolella!

Kohteen ja työn kuvaus:

Tämä Sipoossa sijaitseva lämminhenkinen palvelukoti sijaitsee upeissa luonnonmaisemissa. Palvelukodissa asustaa yhteensä 54 eri-ikäistä kuntoutujaa ja ikäihmistä, jotka tarvitsevat huolenpitoasi ja apuasi arjessa vamman tai sairautensa takia.

Haemme kohteeseen lähihoitajaa tai alan opiskelijaa. Hoitajan työtehtäviin kuuluu hyvinvointia edistävän perushoitotyön lisäksi virikkeellinen arkitoiminta ja tarpeiden huomiointi. Saat itse vaikuttaa työvuoroihisi, tarjolla on täydet työtunnit, mutta vaihtoehtoisesti voit työskennellä myös osa-aikaisesti. Vuoroja on tarjolla viikon jokaiselle päivälle, mutta pelkkä arkipäivätyö on myös sovittavissa, kuin myös 2-vuorotyö. Lääkehoitoon osallistuminen ei ole välttämättömyys, mutta lääkeluvat ovat plussaa.

Arvostamme:

Sinulta odotamme lähihoitajan koulutusta, tai jo jonkin verran edenneitä lähihoitajaopintoja. Vaihtoehtoisesti voit olla sairaanhoitaja-opiskelija. On eduksi, jos sinulla on jo kokemusta hoitoalalta työskentelystä. Tärkeintä on kuitenkin avoin ja reipas asenne sekä aito kiinnostus vammaisten hoitotyöhön!

Tarjoamme sinulle:

Tässä työkohteessa sinut ottaa vastaan ammattitaitoinen ja välittävä tiimi, jonka kanssa pääset tekemään päivittäin töitä! Saat sijaisuuden aloituksen yhteydessä kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka myötä töiden aloitus sujuu vaivatta! Työllistyt sijaisuuteen meidän MediPowerin kautta, ja me maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan 2 viikon välein perjantaisin. MediPowerin tiimi on tukenasi koko hakuprosessin sekä sijaisuuden ajan päivittäin. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, ole meihin yhteydessä pikaisesti! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä.

Lisätiedot:

HR Trainee Josefiina Kuusiniemi

p. 040 195 5600 (myös WhatsApp)

josefiina.kuusiniemi@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1526915
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa