(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja sijaisuuteen Riihimäelle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Etsimme lähihoitajia Riihimäelle kotoisaan ja aktiiviseen kehitysvammaisten asumisyksikköön. Tarjolla on kesäkuun alusta alkava kolmen kuukauden pituinen sijaisuus, jonka aikana sinulle on tarjolla täydet työtunnit.

Työnkuvaus: 

Tässä työkohteessa pääset työskentelemään vaihtelevien työtehtävien parissa ja käyttämään osaamistasi, niin ohjaustyön saralla, mutta myös perushoidollisen työn parissa. Yksikkö tarjoaa asumispalveluja kehitysvammaisille henkilöille, joiden itsenäistä asumista tai ryhmäkotiasumista tuetaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Toiminta jakautuu kahteen erilliseen asumisyksikköön: ohjatun asumisen yksikköön ja ympärivuorokautiseen ryhmäasumiseen, joiden tarpeisiin myös työtehtävät vastaavat. Työsi on pääosin 2-vuorotyötä tässä eloisassa ja aktiivisessa palveluita tarjoavassa yksikössä. Mikäli koet kuitenkin olevasi parhaimmillasi myös yövuoroissa, voit halutessasi laajentaa työn 3-vuorotyöksi ja toivoa yövuoroja.

Sinulta toivomme lähihoitajan ammattitutkintoa sekä Valviran laillistusta. Osaamista olisi hyvä olla kertynyt perushoidollisista lähihoitajan tehtävistä ja lääkeluvat katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

Itse työkohteessa saat ympärillesi 30 henkilön työtiimin, jonka kanssa jakaa työarkea. Työtehtäväsi tarjoavat mielenkiintoisen ja vaihtelevan työviikon täysillä tunneilla. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen, jonka avulla työnteon aloitus sujuu sulavasti. Kohteessa on ollut käytössä myös mm. bonuksellinen joustokorvaus, mikäli olet innokas tekemään ylimääräisiä vuoroja kollegan ollessa poissa työstä. Meillä MediPowerilla tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat kiinni yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Olemme tukenasi koko sijaisuutesi ajan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 044 740 0024. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää tuntipalkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 740 0024