Lähihoitaja sijaisuuteen Mikkeliin
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Haemme nyt kahta lähihoitajaa n. 1-6kk sijaisuuksiin Mikkelissä sijaitsevaan liikuntavammaisille suunnattuun palvelutaloon. Aloitus on mahdollisimman pian tai hakijan toiveen mukaan! Myös vakituinen työllistyminen ja keikkatyö ovat mahdollisia.

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on rauhallisella alueella sijaitseva kerrostalo, jossa asustaa tällä hetkellä 33 asiakasta. Kohdetta ympäröi viihtyisät ulkoilualueet ja raikkaat vesistöt. Maasto sopii hyvin pyörätuolilla liikkuville ja asukkaiden kanssa ulkoilu kuuluukin työnkuvaan.

Rauhallisesta sijainnista huolimatta Mikkelin keskusta monipuolisin palveluineen on helposti tavoitettavissa reilun kilometrin päässä talosta. Työhön kuuluu asukkaiden avustaminen arjessa, perushoidolliset työt ja viriketoiminta. Pääset kohteessa työskentelemään ohjauksellisella otteella asukkaan toimintakykyä ja omatoimisuutta tukien. Työ on 2-vuorotyötä, mutta toiveita on myös mahdollista esittää, jos haluaa esim. tehdä vain aamuja tai iltoja.

Tarjoamme:

Tämä työmahdollisuus tarjoaa sinulle näppärän sijaisuuden tai halutessasi jopa vakituisen työn viihtyisässä työympäristössä ja hyvässä porukassa. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen, jonka avulla työnteon aloitus sujuu sutjakasti. Me tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja voitkin esittää hakemuksessasi palkkatoiveesi. Lisäksi me MediPowerin tiimi olemme tavoitettavissasi jokaisena päivänä koko sijaisuutesi ajan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, niin ole meihin pikaisesti yhteydessä!

Voit joko jättää hakemuksen sivuillamme tai vaihtoehtoisesti soittaa tai lähettää viestiä vaikka WhatsAppilla p. 044 716 4779 tai sähköpostitse ellen.book@medipower.fi. Paikat täytetään heti, kun sopivat hoitajat löytyvät. Voit kertoa hakemuksessasi esun, osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja ajankohdan, milloin voisit aloittaa.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1381205
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mikkeli