(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja sijaisuuteen Mikkeliin
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2020

Haemme nyt kahta lähihoitajaa n. 1-3kk sijaisuuksiin Mikkelissä sijaitsevaan liikuntavammaisille suunnattuun palvelutaloon. Aloitus mahdollisimman pian tai hakijan toiveen mukaan! Myös vakituinen työllistyminen on mahdollista.

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on rauhallisella alueella sijaitseva kerrostalo, jossa asustaa tällä hetkellä 33 asiakasta. Kohdetta ympäröi viihtyisät ulkoilualueet ja raikkaat vesistöt. Maasto sopii hyvin pyörätuolilla liikkuville ja asukkaiden kanssa ulkoilu kuuluukin työnkuvaan. Rauhallisesta sijainnista huolimatta Mikkelin keskusta monipuolisine palveluineen on helposti tavoitettavissa reilun kilometrin päässä talosta. Työhön kuuluu asukkaiden avustaminen arjessa, perushoidolliset työt ja viriketoiminta. Pääset kohteessa työskentelemään ohjauksellisella otteella asukkaan toimintakykyä ja omatoimisuutta tukien. Työ on 2-vuorotyötä. 

Tarjoamme:

Työtehtäväsi tarjoavat mielenkiintoisen muutaman kuukauden sijaisuuden täysillä tunneilla! Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen, jonka avulla työnteon aloitus sujuu sutjakasti. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja voitkin esittää hakemuksessasi palkkatoiveesi. Lisäksi me MediPowerin tiimi olemme tavoitettavissasi jokaisena päivänä koko sijaisuutesi ajan. Esitäthän hakemuksessasi toiveen sijaisuuden kestosta.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit sijaisuudesta, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit soittaa tai lähettää minulle viestiä vaikka WhatsAppilla p. 044 740 0024 tai sähköpostitse miia.kulmala@medipower.fi. Toimithan nopeasti, sillä paikat täytetään heti, kun sopivat hoitajat löytyvät. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 740 0024 (myös WhatsApp)

miia.kulmala@medipower.fi