Lähihoitaja sijaisuuteen (mielenterveys ja päihde)
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Haluatko työskennellä vehreässä ja rauhallisessa ympäristössä, merkityksellisen työn parissa. Tässä kohteessa pääset omalla työpanoksellasi rakentamaan tasapainoisempaa ja hyvinvoivaa arkea mielenterveys- ja päihdeyksikön tehtävissä. Etsimme lähihoitajaa 1-2kk sijaisuuteen Lapinjärvelle. Sijaisuuden aloitus on mahdollisimman pian ja työntekijälle on täydet työtunnit aina loka-marraskuun vaihteeseen saakka. 

Työnkuvaus:

Kohde tarjoaa dementoituneille päihdeasiakkaille sekä mielenterveys ja päihdekuntoutujille eri tasoisia tuettuja asumisen muotoja. Asukaspaikkoja kohteessa on yhteensä 41 jakautuen tehostetun palveluasumisen sekä tuetun asumisen paikkoihin. Sinun tehtävänäsi on vahvistaa asukkaiden omatoimisuutta sekä tukea arkiaskareissa. Tämän lisäksi työhösi kuuluu perushoivan työtehtäviä sekä asiakkaan yksilöllisten tarpeiden kuulemista ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitoa. Työntekijälle on tarjolla täydet työtunnit koko sijaisuuden ajan ja kyseessä on 2-vuorotyö.

Tarjoamme:

Tässä sijaisuudessa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi mielenterveys- ja päihdetyön kentällä keräten arvokasta työkokemusta alalta. Työnkuva on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen esimies ovat arjessa aina tukenasi!

Työllistyt sijaisuuteen meidän MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi ja tarjoammekin sinulla kilpailukykyisen palkkauksen sekä jokapäiväisen HR-tiimimme aktiivisen tuen. Palkkaus sopimuksen mukaan. Meidät saa aina helposti kiinni vaikka WhatsAppissa ja autamme sinua mielellämme, jos jokin askarruttaa mieltäsi. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä! Ota meihin siis rohkeasti yhteys pikaisesti!

Toivomme:

Sinulta toivomme lähihoitajan ammattitutkintoa sekä Valviran myöntämää laillistusta. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan tässä haussa, joten älä epäröi jättää hakemustasi, vaikka tutkintotodistusta ei vielä löytyisikään! Aikaisempi kokemus mielenterveyspuolen henkilöiden parista on plussaa, mutta tärkeintä on kuitenkin reipas asenne työtä kohtaan. Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös kertoa palkkatoiveestasi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p.044 740 0024

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1484569
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa