(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja sijaisuuteen Kurikkaan
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Jouluksi kotiin - kaipaatko vielä lisätyötunteja joulun ajalle vai haluaisitko mahdollisesti työskennellä täysituntisesti merkityksellisten tehtävien parissa läpi vuodenvaihteen. Etsimme nyt lähihoitajaa kotihoidon palveluiden pariin Kurikkaan noin kuukauden pituiseen sijaisuuteen. Sijaisuuden aloitus olisi heti ja työtunteja on tarjolla 37,5h/vk. Työntekijän toiveesta työtuntimäärä voi olla edellä mainittua pienempi tai myös keikkatöitä on tarjolla.

Työn ja kohteen kuvaus:

Tämä toimija tuottaa laadukkaita ja monipuolisia kotihoidon palveluita ikäihmisille, sekä muille pienemmille asiakassegmenteille - isolla sydämellä. Kotihoidon työtehtäviin kuuluu jokaisen potilaan yksilöllisen hoivan ja huolenpidon tarjoaminen sekä juuri hänelle suunnitellun arjen tuen toteuttaminen. Tässä roolissa tulet huolehtimaan asiakkaan perustarpeista, turvallisuudesta ja sosiaalisista tarpeiden täyttymisestä, mahdollistaen mielekkään arjen toteutumisen. Kyseessä on 2-vuorotyö ja työvuorot on joustavasti sovittavissa. Työssäsi liikut autolla kohteesta toiseen ja toteutat työtä itsenäisellä työotteella. 

Arvostamme:

Toivomme lähihoitajan ammattitutkintoa, Valviran laillistusta sekä voimassa olevaa rokotesuojaa. Työn sujuvuuden kannalta on olennaista että sinulta löytyy lääkeluvat, perushoidollista osaamista sekä kokemusta kotihoidon työtehtävistä.

Tarjoamme sinulle:

Tulevassa työkohteessasi sinua on vastaanottamassa yhteen hioutunut ja lämminhenkinen työtiimi, joka tukee työssä menestymistäsi. Työnaloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen, joka mahdollistaa mielekkään ja turvallisen työnteon. MediPower tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan sekä tietenkin tes-lisät ja lomakorvauksen, jotka maksetaan kahden viikon välein. HR-tiimimme on tukenasi koko prosessin ajan!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, ole meihin yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa. Voit esittää yhteydenotossasi myös tuntipalkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia joka päivä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 7400 024

HR-koordinaattori Ellen Böök
p. 044 716 4779