(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja sijaisuuteen Kulosaareen
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Etsimme lähihoitajaa sijaisuuteen Helsingin Kulosaareen kotihoidon tehtäviin yhdelle (1) asiakkaalle hänen yksityiskotiinsa. Tarve on joko täysituntiselle tai osa-aikaiselle hoitajalle. Tässä otetaan hakijan toive huomioon. Aloitus mielellään päivästä 22.8.

Työnkuvaus:

Kotihoitoa yhden asiakkaan (iäkäs herra) yksityiskodissa. Työ pitää sisällään seuranpitoa, kotitöiden tekemistä, hieman ruoan valmistamista, lääkintää, verenpaineen mittausta ja yleistä muissa arjen askareissa avustamista. Kyseessä on yksi kohde, joten et tarvitse ajokorttia tai autoa. Työ sijoittuisi pääasiassa 8 tunnin vuoroon klo 10-18 (tai joskus 11 tunnin vuoroon klo 7-18 jos tarve vaatii).

Tehtävässä katsomme eduksi:

Hakijalla tulisi olla lähihoitajan tutkinto sekä Valviran luvat. Työnkuvan vuoksi myös voimassa olevat lääkeluvat ovat tarpeelliset. Työ on hyvin asiakaslähtöistä, joten hakijan tulisi nauttia sosiaalisista tilanteista ja omata hyvät vuorovaikutustaidot. Itsenäinen ja reipas ote työhön on myös tärkeässä asemassa.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme työntekijälle korkean palkan tilanteen akuutin luonteen vuoksi, perehdytyksen työtehtäviin sekä mukavan, hoidollisesti helpon sijaisuuden yhden asiakkaan luona samassa kohteessa.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään! Käymme hakemuksia läpi joka päivä. Vaihtoehtoisesti voit lähettää CV:si sähköpostitse osoitteeseen ellen.book@medipower.fi. Voit kertoa hakemuksessa lisää itsestäsi sekä osaamisestasi ja esittää tuntipalkkatoiveen. Kerro myös, voisitko tehdä täysillä tunneilla vai osa-aikaisesti.

Lisätiedot: HR-Trainee Ellen Böök, p. 044 7164 779