Lähihoitaja sijaisuuteen Keravalle, elo-syyskuu
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Onko kalenterissasi hieman tilaa loppukesästä? Haemme nyt lähihoitajaa n. 1kk sijaisuuteen loppukesälle 2021 neurologisesti vammautuneiden yksikköön Keravalle.

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on Keravan keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva palvelukeskus, joka tuottaa laadukasta palveluasumista vammaisille henkilöille ja ikäihmisille. Kohde tarjoaa pitkäaikaista palveluasumista sekä itsenäisempää kevyen tuen asumista kodikkaassa ja vehreässä ympäristössä. Haemme lähihoitajaa sijaisuuteen ajalle 9.8.-12.9.2021 vaikeasti vammaisten palveluasumisen puolelle. 

Lähihoitajan työnkuvaan kuuluu sijaisuudessa pääasiassa perushoidolliset tehtävät kuten hygieniassa ja ruokailussa avustaminen, asukkaan yksilöllisen hoidontarpeen tukeminen, viriketoiminnan toteuttaminen, ohjaustyö sekä yleinen parhaan mahdollisen arjen turvaaminen asukkaille yhdessä muun hoitotiimin kanssa. Sijaisuuden aikana työntekijälle on tarjolla täydet työtunnit (tai halutessasi osa-aikaisuus) ja saat myös esittää toiveita tulevien työvuorojesi suhteen. 

Toivomme:

Hakijan tulisi olla valmistunut lähihoitaja tai vähintään 120 osp eli 2/3 opinnoistaan suorittanut lähihoitaja-opiskelija tai vaihtoehtoisesti vähintään 60 op suorittanut sairaanhoitaja-opiskelija. Aiempi työkokemus vammaispuolen asiakkaista katsotaan eduksi. Voimassa olevat lääkeluvat eivät ole pakolliset, mutta ne ovat eduksi.

Tarjoamme:

Työllistyt sijaisuuteen meidän MediPowerin kautta ja tiimimme on tavoitettavissasi koko sijaisuutesi ajan viikon jokaisena päivänä ja autammekin sinua aina, kun sinulle tulee jotakin kysyttävää. Arvostamme työtäsi ja maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan työstäsi. Palkka myös maksetaan sinulle tiheään tahtiin 2 viikon välein perjantaisin! Tämä sijaisuus tarjoaa sinulle näppärän ja joustavan kesätyömahdollisuuden, jossa pääset kehittämään itseäsi alan ammattilaisena ikäihmisten hoivatyön parissa. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä kesätyöstä, niin laitathan meille hakemuksen jo tänään sivujemme kautta! Vaihtoehtoisesti voit laittaa viestiä vaikka WhatsAppissa 040 585 5717 tai sähköpostilla aleksandra.jounila@medipower.fi kertoen itsestäsi. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme paikat heti sopivien hoitajien löydyttyä!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1460650
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kerava