(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja sijaisuuteen Keminmaalle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Etsimme nyt Keminmaalla sijaitsevaan ikäihmisten palvelutaloon lähihoitajaa tai lähihoitaja-opiskelijaa sijaisuuteen noin 18.8. saakka. Työn aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Työn kuvaus:

Työn kesto on noin 2 viikkoa ja tarjolla on täydet työtunnit. Mikäli tarvetta jatkolle ilmenee, niin myös pidempi työpätkä on mahdollinen. Kohde on Keminmaalla sijaitseva 30-paikkainen ikäihmisten palvelukeskus. Kohteessa tarjotaan ympärivuorokautista hoivaa ja asumispalveluja ikääntyneille. Asukkaat ovat eri kuntoisia. Osa toimii hyvin itsenäisesti ja osa taas tarvitsee enemmän tukea. Lähihoitajan työhön kuuluu pääasiassa ohjaava sekä perushoidollinen työ. Ohjaavana ajatuksena on tehdä asukkaiden arjesta mahdollisimman laadukasta ja onnellista!

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa muutaman viikon näppärän sijaisuuden mukavien ja mielenkiintoisten työtehtävien täyttämänä. Aloituksen yhteydessä saat perehdytyksen, jonka avulla työnteon aloitus sujuu sutjakasti. Kyseessä on vuokratyöpaikka, jolloin työllistyt asiakaskohteeseen meidän MediPowerin kautta ja voitkin esittää meille hakemuksesi yhteydessä tuntipalkkatoiveen. Maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan (enemmän kuin TES!). Yksityisen sosiaalipalvelualan TES-mukaiset lisät kuuluvat tietenkin palkkaan lomakorvauksen lisäksi. MediPowerin tiimi on myös tavoitettavissasi viikon jokaisena päivänä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työpätkästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään, sillä täytämme paikan heti, kun sopiva hoitaja löytyy! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen ellen.book@medipower.fi tai laittaa vaikka ihan WhatsApp-viestiä tai videon numeroon 044 7164 779. Voit kertoa viestissäsi tai hakemuksessasi osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi ja esittää tuntipalkkatoiveen. Kerro myös, minä päivänä voisit aikaisintaan aloittaa työt.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779

ellen.book@medipower.fi