(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja sijaisuuteen Jyväskylään
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Oletko lähihoitajaksi valmistunut hoitoalan ammattilainen ja uutta työpaikkaa metsästämässä? Etsimme nyt Jyväskylän keskustan tuntumassa sijaitsevalle asiakkaallemme lähihoitajaa pitkään sijaisuuteen tai vaihtoehtoisesti vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaus:

Työkohde tarjoaa tehostettua palveluasumista 21:lle vammautuneelle henkilöille ympäri vuorokauden. Talon asukkaat ovat vaikeasti vammautuneita henkilöitä, joiden avuntarve on vaihteleva. Työtapa on kuntouttava ja hoidossa hyödynnetään apuvälineitä ja teknologiaa. Työ pitää sisällään lääke- ja perushoitoa, asiakkaiden arjen sujuvuuden turvaamista ja omaisyhteistyötä. Töitä tehdään yhdessä muun hoitotiimin kanssa. Työ on joko 2- tai 3-vuorotyötä. Hakija saa esittää toiveen, kummasta olisi ennemmin kiinnostunut!  

Hakijalta toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palvelutalojen laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä toteuttavia superhoitajia, joiden hymy ei hyydy tiukassakaan paikassa. Toivomme, että olet lähihoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja sosiaaliset taidot kukoistavat. Kokemus vammaispalveluiden parissa työskentelystä on etu. Mikäli sinulta löytyy tutkinnon lisäksi myös voimassa olevat lääkeluvat, EA-kortti tai hygieniapassi, niin ne ovat plussaa, mutta eivät ehdoton edellytys! Lääkeluvat on mahdollista suorittaa myös kohteessa. 

MediPower tarjoaa:

Haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös asianmukaisen korvauksen. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja mukavassa ja modernissa työympäristössä, joka on hyvien yhteyksien päässä ja monipuolisten palveluiden lähettyvillä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi.

Lisätietoja tehtävästä:

Mari Uusluoto
p. 050 436 5452