(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja sijaisuuteen Iisalmeen
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Kiinnostaako lähihoitajan määräaikainen sijaisuus Iisalmen keskustan läheisyydessä? Etsimme nyt asiakkallemme reipasta vammaistyöstä kiinnostunutta hoitoalan ammattilaista! Työ alkaisi mahdollisimman pian. Sijaisuuden pituuden suhteen voi esittää toiveita.

Työnkuvaus:

Työkohde on fyysisesti vammaisten tai sairauden takia vammautuneiden henkilöiden 24/7 asumispalveluyksikkö, joka tarjoaa asumis- ja ateriapalvelua 25 asiakkaalle. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa perushoidollinen työ ja asukkaiden auttaminen päivittäisissä toimissa (hygienian hoito, pukeutuminen, liikkuminen, ravitsemus, lääkehoito ja tavanomaiset sairaanhoidolliset toimenpiteet (mm. verensokeri-, verenpainemittaukset).

Suurin osa asukkaista on pyörätuolissa ja heidän hoidossaan käytetään useita eri apuvälineitä. Asiakassiirroissa hoitajia velvoitetaan käyttämään asiakkaalla käytössä olevia henkilönostimia ym. ergonomian ja työ- sekä asiakasturvallisuuden varmistamiseksi. Työ on 3-vuorotyötä ja töitä tehdään yhdessä muun hoitotiimin kanssa.


Tehtävässä eduksi katsomme:

- Valviran laillistus

- Voimassa oleva EA1 ja LOVe-lääkeluvat katsotaan eduksi

- Suomen kielen hallinta

- Vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot

- Positiivinen asenne työntekoon 

Tarjoamme sinulle:

- Kattava perehdytys kohteessa

- Mahdollisuus työllistyä myöhemmin suoraan asiakaskohteen kirjoille

- Kilpailukykyinen palkka

- HR-tiimimme päivittäinen tuki

- Monipuolinen työnkuva: Todellinen mahdollisuus kehittyä ammattilaisena!

Hakuprosessi: 

- Täytä hakemus sivuillamme tai lähetä CV:si ja hakemuksesi sähköpostitse: ellen.book@medipower.fi. Vaihtoehtoisesti voit olla myös WhatsAppin kautta yhteydessä: 044 7164 779

- Kerro hakemuksessä itsestäsi, osaamisestasi sekä palkkatoiveesi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Lisätietoja:

HR-Koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779