(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja sijaisuuteen Helsinkiin
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Haemme nyt Helsingin Pikku-Huopalahdessa sijaitsevalle asiakkaallemme lähihoitajaa työskentelemään ikäihmisten parissa. Tarjolla on sijaisuus sekä vakituinen työpaikka.

Asiakkaamme kuuluu Miina Sillanpään säätiöön. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta mieluiten vielä vuoden 2020 puolella.

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on Helsingissä sijaitseva palvelukeskus, jossa tarjotaan ikäihmisille monipuolisesti asumispalveluita virkistyslomista ja hyvinkin itsenäisestä asumisesta ympärivuorokautiseen hoivaan ja esimerkiksi kuntoutukseen.

Talossa on kaksi eri puolta ja useampi ryhmäkoti. Työllistyessäsi tähän kohteeseen työskentelet pääasiassa tietyllä talon puolella ja yhdessä ryhmäkodissa, joten pääsetkin tutustumaan asukkaisiin lähemmin nopeasti. Asukkaita autetaan tarpeiden mukaan heidän arjessaan ja työnkuvaan kuuluukin mm. hygieniassa, lääkehoidossa, ravitsemisessa ja muissa arjen askareissa auttaminen sekä kuntoutus. Lisäksi viriketoiminnan suunnittelu ja siinä avustaminen ovat osa työnkuvaa. Työ on 2-vuorotyötä, mutta toiveet esimerkiksi aamu- tai iltapainotteisuudesta otetaan huomioon.

Hakijan tulisi olla Valviran nimikelaillistama lähihoitaja tai vähintään 2/3 opinnoistaan suorittanut opiskelija. Aiempi työkokemus ikäihmisten kanssa toimimisesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa vakituisen työpaikan tai sijaisuuden viihtyisässä palvelukeskuksessa, johon on erinomaiset yhteydet ja autolliselle autopaikka tarjolla. Hyvä työporukka ja mielenkiintoiset työtehtävät takaavat mukavan ja merkityksellisen työviikon. Aloituksen yhteydessä saat tietenkin myös kattavan perehdytyksen.

Voit työllistyä kohteeseen joko meidän MediPowerin kautta vuokratyöntekijänä tai vaihtoehtoisesti suoraan kohteen omille kirjoille. Haastattelussa voimme kertoa lisää näistä vaihtoehdoista ja voidaan katsoa, kumpi sopisi sinulle paremmin. MediPowerin tiimi on myös työsuhteesi ajan tavoitettavissasi vuoden jokaisena päivänä! Meidät saa aina helposti kiinni vaikka WhatsAppissa.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin otathan meihin pikaisesti yhteyttä! Sinun ei ole pakko täyttää sivujemme hakulomaketta, vaan voit kertoa osaamisestasi vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse. Käsittelemme hakemuksia aina arkipäivisin ja täytämme paikat pikaisesti sopivien hoitajien löydyttyä. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja voitkin esittää hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi