(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja sijaisuuteen Helsinkiin
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Etsimme asiakkaallemme lähihoitajaa sijaisuuteen ikäihmisten sekä muistisairaiden hoivakotiin. Kohde sijaitsee Helsingin Pikku-Huopalahdessa ja se tarjoaa asukkailleen ympärivuorokautista palvelua viihtyisissä tiloissa. Sijaisuuden kesto sekä aloitus ajankohta on joustavasti neuvoteltavissa

Työnkuvaus:

Asukkaille halutaan tarjota henkilökohtaista palvelua ja hoitoa vuoden jokaisena päivänä ja kellon ajasta riippumatta, joten kyseessä on 3-vuorotyö. Jokaiselle asukkaalle tehdään oma hoitosuunnitelma, joka määrittää palvelun tavoitteet. Asukkaat ovat innokkaita ulkoilemaan ja kohde sijaitseekin mukavien ulkoilumahdollisuuksien äärellä. 

Toivomme lähihoitajan ammattitutkintoa sekä Valviran laillistusta. Myös voimassa olevat lääkeluvat ovat tässä tehtävässä avuksi, mutta eivät kuitenkaan pakolliset. Arvostamme reipasta otetta työtä kohtaan sekä kuntouttavaa työotetta. 

Tarjoamme:

Tässä kohteessa uuden työntekijän perehdytykseen panostetaan. Kattavan perehdytyksen lisäksi saat ammattitaitoiset kollegat, joilta saat aina apua. Meillä MediPowerilla taas tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla, johon pääset helposti julkisilla ja jossa olet aina tervetullut käymään. Tule pyörähtämään, niin laitetaan yhdessä työasiat kuntoon! 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 040 621 4660. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää tuntipalkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660