(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja sijaisuuteen Espooseen
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Haemme nyt Espoon Tapiolassa sijaitsevaan hoivakotiin lähihoitajaa sijaisuuteen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Sijaisuuden kesto voidaan sumplia hakijan toiveen mukaan! Toivomme kuitenkin, että olisit kiinnostunut työskentelemään kohteessa vähintään 3 kuukauden ajan.

Huom! Meillä on käynnissä bonuskampanja, jossa maksamme sinulle ylimääräisen 200€ suuruisen bonuksen 3kk kestäneen työsuhteen jälkeen.

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on Tapiolassa sijaitseva neljä ryhmäkotia käsittävä ikäihmisille suunnattu hoivakoti. Kohteessa tarjotaan tehostettua palveluasumista ja useilla asukkaista on muistisairauksia.

Työnkuvaan kuuluu pääasiassa asukkaiden avustaminen heidän arjessaan, viriketoiminnan suunnittelu ja toteutus, hygieniasta huolehtiminen sekä lääkehoito. Kohteen ympäristössä on hyvät ulkoilumaastot ja täten myös aktiivinen ulkoilu asukkaiden kanssa onkin osa lähihoitajan arjen työnkuvaa. Työ on 2-vuorotyötä ja hoitajavahvuus on 0,6.

Kohteessa on myös oma keittiö ja ateriat valmistetaan paikan päällä. Kohteeseen työllistyvä lähihoitaja saa kuitenkin keskittyä nimenomaan hoitotyöhön, sillä mm. pyykkäykset ja ruoanlaitot kuuluvat kohteen hoiva-avustajien työnkuvaan. Lisäksi lähihoitajien kanssa kohteessa työskentelee sairaanhoitajia ja fysioterapeutti.

Toivomme:

Hakijan tulisi olla Valviran nimikelaillistama lähihoitaja tai vähintään 120 osp eli 2/3 opinnoistaan suorittanut lähihoitaja-opiskelija tai vähintään 60 op suorittanut sairaanhoitaja-opiskelija. Lisäksi aiempi työkokemus ikäihmisten ja erityisesti muistisairaiden henkilöiden parissa katsotaan eduksi. On mahtavaa jos sinulta löytyy jo lääkeluvat valmiina ja voimassa olevina, mutta tarvittaessa ne voi suorittaa myös kohteessa!

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää omia taitojasi lähihoitajana moniammatillisessa työyhteisössä. Työkohteessa keskitytään vahvasti kodikkuuteen ja lämpöiseen tunnelmaan sekä yhdessä tekemiseen. Hyvä henki ja arvostava ilmapiiri ovat toiminnan keskiössä!

Työnkuva on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi. Aloituksen yhteydessä saat perehdytyksen ja mikäli haluat, niin voit ensin aloittaa kohteessa vaikka keikkalaisena, tehdä muutaman vuoron ja katsoa, miten työt lähtevät rullaamaan. 

Työsuhde on meidän MediPowerin kautta ainakin ensimmäisen 6 kuukauden ajan, jonka jälkeen siirryt asiakasyrityksemme kirjoille, mikäli jatkat työntekijänä kohteessa. Ollessasi MediPowerin työntekijänä HR-tiimimme on tavoitettavissasi koko sijaisuutesi ajan viikon jokaisena päivänä. Palkka maksetaan 2 viikon välein. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä pestistä, niin laitathan meille hakemuksen jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa viestiä vaikka WhatsAppissa 044 716 4779 tai sähköpostilla ellen.book@medipower.fi. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi