Lähihoitaja sijaisuuteen (2kk), Espoo
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Liity MediPowerin iloiseen joukkoon! Meillä on nyt avoimena lähihoitajan 2 kuukauden sijaisuus Espoon Tapiolassa sijaitsevassa modernissa ja kotoisassa ikäihmisten hoivakodissa. Tarkka sijaisuuden kesto voidaan sumplia hakijan toiveen mukaan - toivomme kuitenkin, että olisit kiinnostunut työskentelemään kohteessa vähintään n. 2kk ajan aloittaen tammi-helmikuussa 2021.

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on Tapiolassa sijaitseva neljä ryhmäkotia käsittävä ikäihmisille suunnattu tehostetun palveluasumisen hoivakoti. Työnkuvaan kuuluu pääasiassa lähihoitajan perustehtävät kuten lääkehoito, perushoidolliset tehtävät ja yleinen asukkaiden avustaminen heidän arjessaan, viriketoiminnan suunnittelu sekä toteutus. Työ on 2-vuorotyötä, mutta saat esittää toiveita vuorojen suhteen. Kohteessa työskentelee lähihoitajien lisäksi sairaanhoitajia, hoiva-avustajia ja fysioterapeutti.

Toivomme:

Hakijan tulisi olla valmistunut lähihoitaja tai vähintään 120 osp eli 2/3 opinnoistaan suorittanut lähihoitaja-opiskelija tai vaihtoehtoisesti vähintään 60 op suorittanut sairaanhoitaja-opiskelija. Lääkeluvat ovat eduksi, mutta eivät täysin pakolliset. Lisäksi aiempi työkokemus ikäihmisten ja erityisesti muistisairaiden henkilöiden parista katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää omia taitojasi lähihoitajana moniammatillisessa työyhteisössä. Työkohteessa keskitytään vahvasti kodikkuuteen ja lämpöiseen tunnelmaan sekä yhdessä tekemiseen. Hyvä henki ja arvostava ilmapiiri ovat toiminnan keskiössä! Tähän kohteeseen työllistyvä lähihoitaja saa myös todella rauhan keskittyä hoitotyöhön, sillä mm. pyykkäykset ja ruoanlaitot kuuluvat kohteen vakituisten hoiva-avustajien työnkuvaan.

Työllistyt sijaisuuteen meidän MediPowerin kautta ja tiimimme on tavoitettavissasi koko sijaisuutesi ajan viikon jokaisena päivänä, mikäli sinulle tulee jotakin kysyttävää. Palkka maksetaan sinulle 2 viikon välein!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä sijaisuudesta, niin laitathan meille hakemuksen jo tänään sivujemme kautta! Vaihtoehtoisesti voit laittaa viestiä vaikka WhatsAppissa 044 716 4779 tai sähköpostilla ellen.book@medipower.fi kertoen itsestäsi. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414382
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa