(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja sijaisuuteen (1-6kk), Kuopio
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Haemme nyt Kuopioon kahta lähihoitajaa joustaviin 1-6kk sijaisuuksiin vammaistyön pariin. Sijaisuuden kesto määritellään hakijan toiveen mukaan. Toivomme kuitenkin, että voisit sitoutua työskentelemään kohteessa vähintään 1 kuukauden ajan. Aloitus mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Työnkuvaus:

Kohde on pienehkö ympärivuorokautista palveluasumista, päivätoimintaa sekä tuettua asumista tarjoava asumiskeskus, joka jakautuu ryhmäkoteihin. Itsenäisemmin asuvat asukkaat asuvat erillisessä rivitalossa samalla alueella. Asukkaita on yhteensä parikymmentä, joista viisi elää itsenäisemmin. Kohteen palvelut ovat suunnattu eri ikäisille kehitysvammaisille tai muuten vammautuneille henkilöille. Asukkaiden avuntarve vaihtelee ja osa pärjää pienemmällä avustuksella. Kohde sijaitsee Kuopiossa Pirtin alueella.

Työ pitää sisällään perushoitoa, lääkehoitoa, asiakkaiden avustamista päivittäisissä toimissa sekä yleistä arjen sujuvuuden turvaamista ja omatoimisuuden tukemista. Viriketoiminta, ulkoilu ja yhdessä tekeminen ovat iso osa kohteen arkea. Pääsetkin tässä työssä suunnittelemaan ja toteuttamaan halutessasi erilaisia aktiviteetteja asukkaiden arjen piristykseksi! Työ on hakijan toiveen mukaan joko 2- tai 3-vuorotyötä.

Odotamme:

Hakijan tulisi olla joko valmistunut lähihoitaja tai opintojen loppusuoralla oleva lähihoidon opiskelija. On plussaa, jos sinulta löytyy lääkeluvat (LOVesta osiot LOP & PKV), mutta ne on mahdollista suorittaa myös kohteessa. Aiempi työskentely kehitysvammaisten parissa katsotaan eduksi, mutta se ei ole täysin pakollista! Saat paikalla hyvän perehdytyksen ja tärkeintä on avoin sekä reipas asenne ja mielenkiinto vammaistyötä kohtaan.

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle uusia tuulia kaipaavalle virkistävän näköalapaikan vammaispuolen työhön. Pääset työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa ja sinulla on mahdollisuus suunnitella ja muokata omaa työnkuvaasi. Lisäksi pääset tekemään erittäin merkityksellistä työtä tukien ja mahdollistaen kohteen asukkaiden omatoimista, onnellista arkea! Asukkaita on suhteellisen vähän, joten työpäiviin ja asukkaiden kohtaamiseen sekä heihin tutustumiseen saa aidosti keskittyä. Saat kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin sekä esimiehen tuen.

Me MediPowerin tiimi olemme tukenasi koko hakuprosessin sekä sijaisuuden ajan. Saat meihin yhteyden viikon jokaisena päivänä helposti vaikka WhatsAppissa. Meillä on talossa oma asiantunteva palkkahallinto ja palkka maksetaan sinulle 2 viikon välein. Maksamme myös kilpailukykyisen palkan ja voitkin esittää palkkatoiveesi hakemuksesi yhteydessä! Hoidamme hakuprosessin kanssasi sutjakasti ja haastattelu meidän kanssa järjestetään turvallisesti etänä.

Hakuprosessi:

Täytä hakemus sivuillamme tai lähetä se sähköpostitse osoitteeseen ellen.book@medipower.fi. Vaihtoehtoisesti voit laittaa esimerkiksi videohakemuksen tai vaan viestin suoraan WhatsAppiin minulle numeroon 044 716 4779. Voit kertoa itsestäsi, osaamisestasi ja kokemuksestasi ja esittää palkkatoiveen. Käsittelemme hakemuksia pääasiallisesti joka arkipäivä ja palkkaamme sopivan hoitajan heti sellaisen löydyttyä. Laitathan siis hakemuksesi pikaisesti, jos kiinnostuit paikasta!

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi