(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, sijaisuus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 07.01.2019 (päättyy 21.04.2019)
Hakuaika päättyy 19.12.2018  kello 16:00
Raikukujan palvelutalo, Raikukuja 14 01620 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelut
Työavain 2-738-18

Etsimme sinua, ammattitaitoinen ja motivoitunut, lähihoitaja vuorotteluvapaan sijaisuuteen Erityisasumisen palveluihin, Raikukujan palvelutaloon.

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja.

Raikukujan palvelutalossa toteutamme asukkaille elämänmakuista ja aktiivista arkea sekä edistämme asukkaiden toimintakykyä kuntouttavalla työotteella.

Työskentelemme moniammatillisena tiiminä, omahoitajamallin mukaisesti. Toivomme, että pystyt itsenäiseen työhön, mutta kykenet myös yhteistyöhön tiimin, omaisten ja vapaaehtoisten kanssa.
Haluamme joukkoomme positiivisen ja innostuneen osaajan, joka on halukas kehittämään itseään sekä ikäihmisten hyvinvointia tukevaa kotona asumista.

Vuorotteluvapaasijaisuuteen valinnan edellytyksenä on hakijan vuorotteluvapaalain edellyttämien ehtojen täyttäminen. Voit tarkistaa ehtojen täyttymisen kohdallasi ottamalla yhteyttä: vuorotteluvapaa.uusimaa@te.toimisto.fi

Kelpoisuusehto:  Laki 817/2015 3 § tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Luemme eduksi: Voimassa olevan lääkeluvan, RAI-osaamisen ja vanhustyön kokemuksen.

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 2124,09 €/kk
Työaika: Jaksotyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka. 

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).