(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, sijaisuus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 02.01.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 14.12.2018  kello 16:00
Erityisasuminen/resurssipooli, Simontie 5 01300 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelut
Työavain 2-746-18

Vantaan erityisasumisessa on paljon ikäihmisiä, jotka tarvitsevat hyvää hoitoa ja paljon huomiota. Haluaisitko osaksi kehittymistä tukevaa, kannustavaa ja ammattitaitoista huipputiimiä? Oletko sinä etsimämme lähihoitaja, joka haluat olla mukana mahdollistamassa asukkaille heidän omannäköisen elämän? 

Haemme varahenkilöstöön määräaikaiseen tehtävään osaajaa, joka kykenee sopeutumaan vaihteleviin työympäristöihin ja -tilanteisiin. 

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme. Tarjoamme sinulle ikääntyneiden ihmisten hoivasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneelle ammattilaiselle haasteellisen työn hyvässä työyhteisössä.

Haluamme toimia Erityisasumisessa edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esim. sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä. Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta:

Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta:
• Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus
• Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen
• Instragramissa @vanhustenvantaa
• Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/

Kelpoisuusehto:  Laki 817/2015 3 § tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 2197,94 €/kk
Työaika: Jaksotyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka. 

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).