Lähihoitaja, sijaisuus, 50 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Vantaan vanhus- ja vammaispalvelut

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.05.2019 - 31.08.2019


Hei sinä terveydenhuollon ammattilainen tai alan opiskelija! Oletko urapolkusi alkumetreillä ja haluat kehittää ammatillista osaamistasi vai oletko jo konkari työssäsi ja haluaisit päästä hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista — Vantaan vanhus- ja vammaispalveluissa tämä on mahdollista kesälomasijaisuuksien aikana.

Vantaan Vanhus- ja vammaispalvelujen tulosalueeseen kuuluu kolme tulosyksikköä: Vantaan sairaala, Kotona asumisen tuki sekä Erityisasuminen. Henkilöstöä koko tulosalueella on n. 1 100, joista suurin osa hoitohenkilöstöä. Haemme nyt kesätyöntekijöitä työskentelemään tulosyksiköihimme.

Tule meille kesätyöhön, jolla on merkitystä! Tule osaksi työyhteisömme kehittämään ja kehittymään yhdessä meidän kanssamme. Perehdytämme sinut tehtäviin!

Tarjoamme sinulle kesätyötä, joka taipuu hyvin sinun omiin kesäsuunnitelmiisi. Meillä on tarjolla sinulle hyvin eri pituisia kesätöitä ja voit halutessasi työskennellä kesän työsuhteen aikana esimerkiksi niin kotihoidossa kuin Vantaan sairaalassa kehittäen omaa osaamistasi laaja-alaisesti.

Tervetuloa Vantaalle töihin!


Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on kahdeksan sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala.

Kotona asumisen tuen tulosyksikkö vastaa palveluista, joiden tavoitteena on tukea ikäihmisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden kotona selviytymistä. Tulosyksikkö vastaa myös vammaisten ja vanhusten keskitetystä asiakasohjauksesta (asiakasneuvonta, palveluohjaus, palvelutarpeen selvittäminen, sosiaalityö, omaishoidon tuki, vanhusten ja vammaisten liikkumista tukevat palvelut ja kuljetuspalvelut sekä henkilökohtainen apu). Kotona selviytymistä tuetaan kotihoidon palveluilla, vammaisten päivätoiminnalla, vanhusten päivätoiminnalla sekä vammaisten työllistymistä tukevien palvelujen avulla.

Erityisasumisen omassa toiminnassa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)

tai alan opiskelija, jolla vähintään ammatillisista opinnoista hoito ja huolenpito kokonaisuus suoritettu hyväksytysti


Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme:

  • Kotihoidossa edellytetään ajokorttia ja autolla ajotaitoa
  • Tarvittavat lääkeluvat suoritetaan työsuhteen alussa

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Koeaika: Koeaika on puolet määräaikaisuuden kestosta
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen, mahdollisuus osa-aikaisuuteen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 38 h 45 min/viikko


Yhteystiedot:

Mia Jalonen-Tuovila 
kotihoiton esimies
p. 040 661 5325
mia.jalonentuovila@vantaa.fi

Terhi Lehtonen
asumispalveluiden esimies (palvelutalot ja vammaisten asuminen)
p. 043 825 8876
terhi.lehtonen@vantaa.fi

Sanna Mikkola
asumispalveluiden esimies (vanhusten hoiva-kodit)
p. 040 642 9395
sanna.mikkola@vantaa.fi

Osastonhoitaja, Vantaan sairaala
p. 040 538 8266


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1241534
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite