(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, sijaisuuksia
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Korson vanhustenkeskus, hoivakoti 2

Metsotie 23, 01450 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 07.01.2019 tai sopimuksen mukaan - 30.12.2020


Etsimme ammattitaitoisia, aktiivisia ja iloisia lähihoitajia ohessa oleviin eri pituisiin määräaikaisiin sijaisuuksiin Korson vanhustenkeskukseen hoiva 2:lle.

  • 7.1-7.4.2019 (300559)
  • 11.1- 20.11.2019 (300379)
  • 21.1.19-30.12.2020 (301567)

Täytämme ennen hakuajan päättymistä alkavat tehtävät (300559, 300379) heti sopivan hakijan löydyttyä. Ilmoitathan hakemuksessasi, mistä haussa olevasta sijaisuudesta olet kiinnostunut.


Hoivakotimme sijaitsee luonnon keskellä, hyvien kulkuyhteyksien varrella, Vantaan Korsossa.Hoivakotimme on koti 49 asukkaalle. Arvostamme asukkaiden elämisen kirjoa ja tarjoamme laadukkaan hoitotyön lisäksi heidän oman näköistä ja aktiivista arkea. Panostamme osaavaan ja innostuneeseen henkilökuntaan ja johtamiseen. Teemme rohkeita kokeiluja ja opimme virheistämme.

Tarjoamme sinulle ikääntyneiden ihmisten hoivasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneelle ammattilaiselle haasteellisen työn hyvässä työyhteisössä. Emme hae ainoastaan hyvää osaajaa, vaan pidämme tärkeänä, että sinulla on halua ja intoa oppia, sekä kehittää omaa ammattitaitoasi. Perehdytämme sinut tehtävään hyvin. Työskentelemme moniammatillisena tiiminä, omahoitajamallin mukaisesti. Toivomme, että pystyt itsenäiseen työhön, mutta kykenet myös yhteistyöhön tiimin ja läheisten kanssa.

Arvostamme positiivista otetta toiminnan jatkuvaan kehittämiseen sekä hyviä työyhteisötaitoja. Haluamme olla edelläkävijöitä ja tämän vuoksi toivomme, että uudella työntekijällämme olisi kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esim. sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.

Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta:

  • Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus
  • Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen
  • Instragramissa @vanhustenvantaa
  • Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)

Luemme eduksi: Aikaisemman kokemuksen muistisairaiden kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Eduksi katsomme myös voimassa olevan lääkeluvan, RAI-osaamisen ja kokemuksen muistisairaiden hoivatyöstä.


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2134,09 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan

Työpaikkojen lukumäärä: 3
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 38 h 45 min/viikko, jaksotyö


Yhteystiedot:
Päivi Junttanen, Asumispalvelujen esimies
p. 050 3121827, paivi.junttanen@vantaa.fi

Pirjo Randelin
p. 040 5795780, pirjo.randelin@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.