Lähihoitaja, sijaisuudet ja keikkatyö
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2021

Kouvolan seudun superhoitajat hoi! Etsitkö itsellesi joustavaa sijaisuutta tai mahdollisesti keikkatyötä, jossa saat täysin päättää työaikasi ja työpäiväsi?

Haemme nyt asiakaskohteellemme Kouvolan Kuusankoskelle lähihoitajia keikkatöihin sekä sijaisuuksiin liikuntavammaisten asukkaiden pariin. Halutessasi sinulla on mahdollisuus napata kohteesta itsellesi myös vakituinen työpaikka!

Meillä on tällä hetkellä käynnissä kampanja, jossa uudet työntekijät ansaitsevat ensimmäisestä keikkavuorosta bonuksen! 

Työn ja kohteen kuvaus:

Työkohde on Kuusankosken keskustassa sijaitseva ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista tarjoava talo, jossa asustaa tällä hetkellä 39 asukasta. Palveluasuminen on suunnattu aikuisille liikuntavammaisille henkilöille ja useat asukkaista käyttävätkin liikkumiseen apuvälineitä, kuten pyörätuolia. Talon vieressä on Kettumäen 18 hehtaarin metsäinen puistoalue, joka takaa mitä mahtavimmat ulkoilumahdollisuudet.

Lähihoitajan työ pitää sisällään lääkehoitoa, perushoidollisia töitä, asiakkaiden avustamista päivittäisissä toimissa sekä yleistä arjen sujuvuuden turvaamista ja avustamista. Sijaisuudessa työ on joko 2-vuoro- tai 3-vuorotyötä hakijan toiveen mukaan. Yövuorot eivät ole pakollisia. Keikkaluontoisessa työssä lähihoitaja saa aina itse päättää vuorot, mihin sitoutuu!

Toivomme:

Hakijan tulisi olla valmistunut lähihoitaja tai sosiaali- ja terveysalan opiskelija, jolla on opinnoista vähintään 120 osp (LH-opinnot) tai 60 op (SH-opinnot) suoritettuna. Voimassa olevat lääkeluvat ja aiempi työkokemus liikuntavammaisten parista katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole pakollisia - saat paikalla perehdytyksen hyvältä työporukalta. Kaikista tärkeintä onkin avoin sekä reipas asenne hoitotyöhön ja erilaisten ihmisten kohtaamiseen.

Tarjoamme:

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työsuhteesi kestoon ja aloituspäivämäärään. Keikkatyössä saat päättää työaikasi täysin! Lisäksi pääset suunnittelemaan tarkempaa työnkuvaasi. Saat kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin sekä esimiehen tuen. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja voitkin esittää palkkatoiveen hakemuksesi yhteydessä. Lisäksi MediPowerin oma tiimi on tukenasi koko työsuhteesi ajan ja meidät saa kiinni viikon jokaisena päivänä helposti vaikka WhatsAppin kautta! Palkka maksetaan sinulle kahden viikon välein.

Miten haku etenee:

Täytä hakemus sivuillamme tai kerro itsestäsi meille viestitse 044 716 4779 tai sähköpostitse ellen.book@medipower.fi. Vaihtoehtoisesti voit laittaa esimerkiksi videohakemuksen tai viestin suoraan WhatsAppiin minulle numeroon 044 716 4779. Voit kertoa itsestäsi, osaamisestasi ja kokemuksestasi. Käsittelemme hakemuksia pääasiallisesti joka arkipäivä ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä!

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1419524
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kymenlaakso, Kouvola