Lähihoitaja, seniorikeskus
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme lähihoitajaa ainakin vuoden loppuun saakka kestävään sijaisuuteen ryhmäkoti Sateenkaareen, joka on 14-paikkainen muistisairaiden tehostetun palveluasumisen yksikkö.

Lähihoitajan tehtävässä olet osa moniammatillista tiimiä ja vastaat asukkaiden perushoidon lisäksi toimintakykyä tukevan arjen mahdollistamisesta asukkaille, kuntouttavan hoitotyön toteuttamisesta ja yhteistyöstä omaisten kanssa. Toimintamme on asukaslähtöistä ja voimavarakeskeistä. Saat mahdollisuudet suunnitella ja toteuttaa työpäivän sisältöä omien vahvuuksiesi kautta.

Ryhmäkodissa on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joka helpottaa oman elämän ja työn yhteensovittamista. Tiimi on itseohjautuva ja joustava, jossa on mukava työskennellä sekä kehittää omaa ja työyhteisön toimintaa. Kaupunki tarjoaa vuosittain satoja maksuttomia koulutuksia, joihin työntekijöillä on mahdollisuus päästä, joten sinulla on täällä hyvät mahdollisuudet laajentaa omaa osaamistasi. Perehdytämme sinut hyvin tehtävään perehdytyskortin ja nimetyn tutorin avulla.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, aitoa kiinnostusta ikääntyneiden kanssa työskentelyyn sekä voimassa olevia lääkelupia. Aiempi kokemus muistisairaiden kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2218,12 € ja lisäksi työkokemuksen mukainen lisä 5 vuoden työkokemuksella 3% ja 10 vuoden kokemuksella 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Helsingin kaupungilla on käytössä myös kertaluonteiset palkkiot, joita voidaan myöntää ympäri vuoden. Henkilöstöetuina mm. työsuhdematkalippu ja alennuksia kulttuurista sekä liikunnasta.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto ja Valviran laillistus.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Sanna Paavola, osastonhoitaja, p. 040 176 26 41 Airi Salonen, vastaava sairaanhoitaja, p. 050 402 08 74

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1508883
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki