Lähihoitaja, seniorikeskus
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2021

Tehtävän kuvaus

Hei sinä ikääntyneiden palvelukentän moniosaaja. Tule mielenkiintoiseen työhön Syystien seniorikeskukseen!

Etsimme Syystien seniorikeskuksen palvelukeskukseen täsmällistä, joustavaa ja oma-aloitteista lähihoitajakoulutuksen omaavaa henkilöä vastaamaan seniorikeskuksen neuvonnan tehtävistä yhdessä asiakasneuvojan kanssa sekä ohjaamaan ryhmätoimintaa talossamme. Asiakas on aina toimintamme keskiössä ja etsimämme henkilö omaa hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkisyyden.

Työtehtävät pitävät sisällään asiakaspalvelua ja valvontatehtäviä seniorikeskuksen aulatiloissa, asiakkaiden ja yhteistahojen opastus, neuvonta ja ohjaus puhelimitse, sähköpostitse ja henkilökohtaisesti. Toivomme, että tietokone työvälineenä on sinulle tuttu ja luonteva. Työhösi kuuluu myös tilavarauksista ja palvelukeskustilastoinnista huolehtiminen sekä kokoustilojen valmistelu ja purku. Tilojen valmistelu kokouksia/tilaisuuksia varten edellyttää fyysistä toimintakykyisyyttä.
Pääset työssäsi osallistumaan ryhmätoimintojen suunnitteluun ja ohjaamaan ryhmiä palvelukeskuksen hauraimmille asiakkaille yhdessä palvelukeskuksen muun henkilökunnan kanssa tai itsenäisesti. Tulevaisuudessa palvelukeskus laajentaa erityisesti muistisairautta sairastaville suunnattua tuettua ryhmätoimintaa, joten osaaminen muistisairauksista ja muistisairaan hoidosta katsotaan eduksi.

Työ on kaksivuorotyötä klo 8.00 - 18.00 välillä arkisin.

Palvelukeskus on pandemiatilanteen vuoksi toisaiseksi suljettuna. Valittu työntekijä voi aloittaa työt toiminnan käynnistyessä tai sovitusti aikaisemmin työskennellen Syystien seniorikeskuksen muissa yksiköissä lähihoitajan tehtävissä.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477344
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki