(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, seniorikeskus
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Tehtävän kuvaus

Hei Sinä ikääntyneiden hoitotyöstä ja sen kehittämisestä kiinnostunut lähihoitaja!

Haemme lähihoitajaa perhevapaan sijaisuuteen ryhmäkoti Mansikkaan. Mansikka on 14-paikkainen muistisairaiden ryhmäkoti, joka toimii uusissa keväällä 2020 avatuissa tiloissa.

Lähihoitajana pääset tekemään merkityksellistä ja monipuolista hoitotyötä, jossa voit hyödyntää kykyjäsi ja syventää omaa osaamistasi. Käytössämme on vastuuhoitajamalli, ja työhösi kuuluu asukkaiden kokonaisvaltaisen laadukkaan elämän suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asukkaan, hänen läheistensä ja moniammatillisen tiimimme kanssa.

Tarjoamme työsi tueksi moniammatillisen osaavan joukon vanhustyön ammattilaisia. Kehitämme tiimissämme itseohjautuvuutta, jossa otamme vastuuta omasta ja yhteisestä työstämme. Meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu. Olemme perehtyneet kinestetiikkaan ja käytämme sitä yhä enemmän asukkaiden avustustilanteissa.

Toimintamme pohjautuu ihmislähtöisyyteen ja yhteisöllisyyteen. Haluamme tarjota asukkaillemme heidän näköistään toimivaa arkea ja juhlaa. Odotamme sinulta joustavuutta, muutosmyönteisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tiimihenkisyyttä. Emme hae ainoastaan hyvää osaajaa, vaan pidämme tärkeänä hakijan asennetta, halua oppia uutta sekä sitoutua työhön.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

osastonhoitaja Eija Kirjonen, p. 050 402 0346 osastonhoitaja Pirjo Myllymäki, p. 040 334 5343

Lisätietoa

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/kontulan-seniorikeskus/asuminen/osasto-7