(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, seniorikeskus
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Tehtävän kuvaus

Hei sinä jo paljon kokemusta omaava tai vastavalmistunut lähihoitaja! Tule työkaveriksi Kustaankartanon D taloon 2 vuoden opintovapaan sijaisuuteen. D talo on 45-paikkainen palveluasumisen yksikkö kolmessa kerroksessa. Ryhmäkoteja on kolme ja jokaisessa asuu 15 asukasta. Tilamme ovat kodinomaiset ja asukkaat viettävät täällä omannäköistä, virikkeellistä ja turvallista arkea.

Haemme työyhteisöömme vanhustyöstä kiinnostunutta ja positiivisen asenteen omaavaa lähihoitajaa. Toivomme, että olet reippaan työotteen omaava ammattilainen, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja sekä vastuullisuutta. Tuemme ajatuksiasi ja ideoitasi kehittää työtehtäviä sekä ammatillista osaamistasi.

Työ on tiimityötä ja vastuullista toimintaa arjessa. Työtä tehdään pääsääntöisesti kolmessa vuorossa. Omiin työvuoroihin on mahdollisuus vaikuttaa. Hoitajamitoitus on hyvä ja meillä on lisäksi avustava henkilökunta auttamassa kodinhoidollisissa töissä. Tällä hetkellä valmistaudumme myös potilastietojärjestelmä Apotin käyttöönottoon, joka on huhtikuussa 2021.

Meillä on uudenaikaiset tilat työskennellä. D-talo on remontoitu vajaa 2 vuotta sitten. Palvelutalossa on hyödynnetty terveysteknologiaa mm. tunnistavilla Elsi- lattioilla, jotka ovat osana turvaamassa asukkaiden turvallista liikkumista kodissaan. Meillä on myös kiinnostavia digihankkeita, kuten Onerva-omaisviestintä käytössä sekä tulevana kesänä alkamassa asukkaiden vapaa ulkoilu.

Kustaankartanon seniorikeskus sijaitsee Oulunkylässä, kauniissa puistomaisessa ympäristössä ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Alle 10 min kävelymatkan päässä Käpylän asemalta.

Helsingin kaupungilla sinua odottaa monipuoliset henkilöstöedut sekä edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Lääkehoidon osaamisen (LOVE Lop lääkehoitokoulutuksen)
Iloisen asenteen, huumorintajuisen luonteen ja reippaan työotteen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Laura Poranen, p. 040 334 7151 (arkisin klo 10-15)