(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, selviämishoitoasema
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020

Kuvaus tehtävästä: Haemme lähihoitajaa Espoon kaupungin mielenterveys-ja päihdepalveluihin selviämishoitoasemalle. Kyseessä on kolmivuorotyö.

Työ sisältää päihtyneiden potilaiden seurantaa, hoidontarpeen arviointia ja jatkohoidon suunnittelua. Lähihoitaja työskentelee työparina sairaanhoitajan kanssa. Selviämishoitoasemalla on kahdeksan potilaspaikkaa. Työhän sisältyy myös yhteistyötä Espoon poliisivankilan kanssa.

Työpaikan nimi: Selviämishoitoasema
Työaika: jaksotyö 116.15 h/3vko, vuorotyö
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: laillistettu lähihoitaja

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä soveltuvuutta kyseiseen tehtävään.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme kokemusta päihdetyöstä sekä kykyä toimia moniammatillisessa työyhteisössä.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot