Lähihoitaja Seinäjoelle
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Oletko etsimässä vakituista lähihoitajan työtä Seinäjoen alueelta? Etsimme nyt tehostetun palveluasumisen yksikköön lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kokoaikaiseen tai sovittaessa myös osa-aikaiseen työsuhteeseen. Koetko, että olet syntynyt hoivatyöhön ja että ikäihmisten auttaminen on lähellä sydäntäsi? Jos vastasit kyllä, niin tämä työkohde saattaisi kiinnostaa sinua! 

Kohteen ja työn kuvaus:

Tässä lämminhenkisessä tehostetun palveluasumisen yksikössä on 24 asukasta, viihtyisät yhteistilat sekä kaunis miljöö. Työ olisi alustavasti 3-vuorotyötä, mutta myös 2-vuorotyö on neuvoteltavissa. Työtehtäviisi kuuluu perushoitoa, lääkehoitoa sekä omahoitajuutta. Pääset tekemään merkityksellistä työtä ja osallistumaan ikäihmisten arkeen sekä olemaan heidän tukena elämän eri tilanteissa. Pääset myös osallistumaan viriketoimintaan ja sen toteuttamiseen. 

Toivomme: 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla lähihoitajan tutkinto, sekä valviran nimikelaillistus - myös loppuvaiheen opiskelijat, joilla on yli 120 opintopistettä suoritettuna otetaan huomioon. Työnkuvaan kuuluu lääkehoitoa, joten mikäli sinulta löytyy jo valmiiksi LOVe LOP&PKV -lääkeluvat on se mahtavaa, mutta tarvittaessa pääset suorittamaan luvat myös työkohteessa heti kuntoon! Kaikista tärkeintä on halu kehittyä ja oppia uutta sekä reipas ja iloinen asenne työhön. Hyvät vuorovaikutustaidot sekä ihmisläheinen työote ovat tässä tehtävässä tärkeitä. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja lämminhenkisen työympäristön, jossa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi ikäihmisten parissa vastuullisessa tehtävässä. Työnkuva on monipuolinen ja sinulla on mahdollisuus saada halutessasi lisävastuuta oman mielenkiintosi mukaan. Aloituksen yhteydessä saat asianmukaisen perehdytyksen ja tiimisi on aina tukenasi! 

Työllistyt joko suoraan asiakaskohteemme kirjoille tai ensin meidän MediPowerin kautta. Meillä MediPowerilla vastassasi on aina innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat helposti kiinni mieltäsi askarruttavissa asioissa. Haastattelut järjestämme helposti etänä.

Palkkaus on neuvoteltavissa ja saat esittää toiveesi. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Vaihtoehtoisesti voit laittaa alkuun vaikka WhatsApp-viestiä tai sähköpostia, ja kertoa itsestäsi lisää. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin klo: 8-16. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme lähihoitajan paikan heti sopivan osaajan löydyttyä! Jos jätät hakemuksesi muun kuin sivujemme hakupohjan kautta, niin muista mainita hakemuksessasi mitä paikkaa haet.

Lisätiedot:

HR-Trainee Sanni Heikkilä

p. 040 195 2209 (myös WhatsApp)

sanni.heikkila@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1538187
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki