Lähihoitaja / Särkänkoti, Orivesi
Ikäihmisten palveluryhmä, Orivesi Särkänkoti

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2021

Tervetuloa uudistuvaan hyvän mitoituksen hoivakotiin!

Särkänkoti tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista Orivedellä. Orivesi sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Tampereesta, hyvien kulkuyhteyksien päässä.
Meillä on tarjolla useita lähihoitajan sijaisuuksia Särkänkotiin. Toivomme, että hakijalla on innostus asiakaslähtöiseen vanhustyöhön, hyvät yhteistyötaidot ja joustavuutta. Lähihoitajan työtehtäviin sisältyy asiakkaan erilaisissa toiminnoissa avustaminen, lääkehoito sekä asiakkaan toimintakyvyn tukeminen palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaisesti.

Lähihoitajan työ on ihmisläheistä työtä, jossa tarvitaan hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja. Työssä tarvitaan myös ryhmätyötaitoja sekä joustavuutta.
Työtehtäviin kuuluu lähihoitajan tehtävät tehostetussa palveluasumisessa. Lähihoitaja toimii hoitotyön toteuttajana.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran -ammattihenkilörekisteriin tai lähihoitajaopiskelija, jolla on vähintään 120 op opinnoista suoritettuna.

Valitulta edellytetään LOVe Lääkehoidon osaaminen verkossa -verkkotestin (LOP teoria, LOP laskut, PKV ja Kipu) tai sen suorittaminen viimeistään työsuhteen alkaessa sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä muut henkilökohtaiset vahvuudet, joita voidaan hyödyntää ikäihmisten toimintakyvyn ylläpitämisessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257.

Haku päättyy 31.12.2021

Hakeminen KuntaRekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Palvelupäällikkö Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot