Lähihoitaja / Särkänkoti, Orivesi
Ikäihmisten palveluryhmä, Orivesi Särkänkoti

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Tervetuloa uudistuvaan hyvän mitoituksen hoivakotiin! Särkänkoti tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista Orivedellä.

Etsimme Särkänkotiin lähihoitajaa, jolla on innostus asiakaslähtöiseen vanhustyöhön, hyvät yhteistyötaidot ja joustavuutta.
Lähihoitajan työ on ihmisläheistä työtä, jossa tarvitaan hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja. Työssä tarvitaan myös ryhmätyötaitoja sekä joustavuutta.
Työtehtäviin kuuluu lähihoitajan tehtävät tehostetussa palveluasumisessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran -ammattihenkilörekisteriin.

Valitulta edellytetään LOVe Lääkehoidon osaaminen verkossa -verkkotestin (LOP teoria, LOP laskut, PKV ja Kipu) ja näyttöjen hyväksytty suorittaminen viimeistään työsuhteen alkaessa sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä muut henkilökohtaiset vahvuudet, joita voidaan hyödyntää ikäihmisten toimintakyvyn ylläpitämisessä.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257.

Hakuaika päättyy 30.9.2021.

Hakeminen KuntaRekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Palvelupäällikkö Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot