Lähihoitaja Sallaan
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020

Haluaisitko yhdistää työn sekä huvin ja päästä nauttimaan ihanasta Lapin keväästä? Työn vastapainoksi sinua kutsuvat tunturit, hiihtoladut sekä muut talviaktiviteetit ja ehdit vielä hyvin nauttia Lapin talvesta ja keväästä! Etsimme reipasta ja oma-aloitteista valmistunutta lähihoitajaa asiakkaallemme Sallaan noin kuuden kuukauden mittaiseen sijaisuuteen. Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, saattaisi tässä olla oiva työmahdollisuus juuri sinulle!

Työnkuvaus: 

Työkohde on Sallassa sijaitseva viihtyisä hoivakoti ikäihmisille. Jokaiselle asukkaalle tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma yhdessä asukkaan sekä omaisten kanssa. Henkilökunta on paikalla yksikössä ympäri vuorokauden, joten kyseessä on 3-vuorotyö. Asukkaita tuetaan ja kannustetaan aktiiviseen arkeen. Kohteessa järjestetään säännöllisesti erilaisia toimintatuokioita. Lähihoitajan työhön kuuluu kaikki lähihoitajan päivittäiset työtehtävät. Toivomme sinulla olevan voimassa olevat lääkeluvat.

Tarjoamme:

Saat ainutlaatuisen tilaisuuden työskennellä ihanassa työympäristössä talvisissa maisemissa. Etelämmässä asuvankaan ei tarvitse tätä mahdollisuutta karttaa, sillä työntekijällä on mahdollisuus edulliseen kalustettuun asuntoon tai tunnelmalliseen lomamökkiin tunturilla. MediPowerilla työskennellessäsi saat ammattitaitoisen HR-tiimimme avun. Saat aina apua ja tukea mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Tämän lisäksi tärkeästä ja arvokkaasta työstä ja hyvästä työpanoksesta haluamme maksaa mukavaa palkkaa.  

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 040 621 4660. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää tuntipalkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1343152
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keski-Suomi, Salla, Pirkanmaa, Uusimaa, Varsinais-Suomi